T. Lang 46. (p.)
T. Lang 90. (p.)
2:2
(0:1)
42. L. Hakl
75. R. Ferkl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Noé Syrovice vybojovaly remízu proti Rokytnici


Branky


46. T. Lang (p.) , 90. T. Lang (p.) - 42. L. Hakl , 75. R. Ferkl (p.)
7

Fotbalisté Rokytnic vybojovali v úvodu soutěže remízu v Nových Syrovicích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Po dlouhé pauze se na hřišti Nových Syrovic i přes velké vedro udehrál fotbalový zápas velmi slušné úrovně, ve kterém sice měli domácí hráči zejména v druhém poločase místy až drtivou převahu, přesto byli rádi za bod. Rokytnice přijela s jasnou taktikou hrát ze zabezpečené obrany a vyrážet do rychlých protiútoků. Domácí tým od začátku utkání převzal otěže do svých rukou, vytvářel si šance, ale bohužel pro ně bez vstřelené branky. Rokytnici nastolená taktika velmi dobře vycházela, dobře bránila, občas při ní stálo i štěstí a hrozila rychlými kontry a zejména vyškolila domácí tým v produktivitě. Rokytnice za první poločas vystřelila pouze dvakrát na bránu , ve 14 minutě Ferkl zakončoval po skrumáži z velkého vápna do náruče Nováka a ve 43 minutě po zaváhání domácího gólmana se po rohovém kopu v malém vápně prosadil Hakl - 0:1. 

Také ve druhé půli oba týmy vstřelily po jednom gólu

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry , hostující tým  se ještě více zatáhl do obrany, snažil se zdržovat a kouskovat hru a neopomněl hrozit nebezpečnými brejky. Domácí se marně snažili vstřelit gól a když po jednom z brejků  hostů v 75 minutě byl posouzen střet gólmana Nováka s hostujícím Hronkem jako penaltový nevypadalo to ze Syrovicemi vůbec dobře. Ferkl se z pokutového kopu nemýlil 0:2. Samotný závěr přivnesl drtivý tlak domácích, několik slibných šancí, hostujícím obráncům očividně docházely síly z čehož pramenily dva fauly v pokutovém území na pronikajícího domácího útočníka  Miroslava Sosnara. Tradiční exekutor Tomáš Lang srovnal skóre z pokutových kopů v  86.  a v 89.minutě a stanovil konečný výsledek 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prígl Jan, trenér: Odehráli jsme slušný zápas, bohužel je to pořád stejná písnička. Přes tradiční obrovské potíže se sestavou jsme na tom herně relativně dobře, ale koncovka nám absolutně nevychází. Cením si přístupu a děkuji hráčům, kteří se dostavili k dnešnímu utkání, ukázali velký srdce a bojovnost a urvali alespoň bod. Absence ostatních komentovat nebudu, ať si každý sám sáhne do svého svědomí.




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Svoboda [-] , J. Marek [-] (83. M. Novák [-] ) , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] , O. Sosnar [-] , L. Vítek [-] , Z. Chalupa [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Veleba [-] , L. Hakl [-] , J. Bartejs [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] , M. Benáček [-] (9. J. Syrový [-] ) , M. Vahila [-] (59. V. Polický [-] ) , P. Hronek [-] , M. Bartejs [-] , R. Šoukal [-] (43. J. Železník [-] )

ŽK: 71. J. Syrový , 72. P. Hronek , 90. M. Štork .
Hráči zápasu: T. Lang - L. Hakl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas přinese vyrovnáný zápas s vyrovnaným výsledkem.

Tip: výhra domácích