3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov porazil ve šlágru kola Březovou a je na druhém místě


Branky


0

Hráči FK Ostrov přivítali na domácí půdě v rámci 9. kola krajského přeboru tým Olympie Březové. Zápas mezi těmito celky byl jednoznačným šlágrem kola, protože v případě výhry domácích by Ostrov v tabulce přeskočil Březovou, v opačném případě by si Březová vytvořila pětibodový náskok. Domácí fotbalisté však předvedli výborný výkon, po zásluze zvítězili 3:1 a dostali se na druhou pozici mezi první Mariánské Lázně a třetí Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přitom začalo jednoznačně lépe pro hostující celek, který se už v 6. minutě zásluhou střely Petra Peterky ujal vedení.  Místo toho aby však první branka utkání nakopla ještě více tým, který ji vstřelil, bylo to naopak. Ostrov pomalu, ale jistě přebíral iniciativu hry, kterou postupně celou ovládl a Březovou téměř k ničemu nepouštěl. Domácí si vytvořili několik příležitostí ke skórování, ale ujala se až ta ze 40. minuty, kdy se do míče opřel Milan Novotný a střelou z dvaceti metrů srovnal stav zápasu na 1:1. Za nerozhodného výsledku šla také obě mužstva do šaten.

 

Druhý poločas už Ostrov ovládl suverénně. Nejenže to byl právě domácí celek, který si vytvářel jednu šanci za druhou, ale byl to také on, kdo jediný střílel branky. O tu první se ve druhém poločase postaral Filip Tomáň, který dorážel míč ze skrumáže v malém vápně do sítě Olympie. Třetí branku Ostrova a zároveň poslední pak v 79. minutě vstřelil Ondřej Nýber, jenž obešel hráče a ve skluzu dopravil míč pod tělem brankáře do brány Březové. Ostrov si vedení 3:1 v poklidu pohlídal až do samotného závěru utkání a po zásluze získal tři body, díky nimž se dostal v tabulce právě před dosud vedoucí Březovou.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Do utkání jsme šli s tím, že chceme Březovou porazit, abychom se dostali před ní v tabulce. Utkání začalo pro nás smolně, když jsme hned v šesté minutě obdrželi branku. Musím říct, že jsme první poločas hráli dobře a Březovou k ničemu nepustili. Zatlačili jsme je a to vyústilo gólem, kdy vystřelil z dvaceti metrů Novotný. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a opravdu jsme vlétli na soupeře a měl s námi soupeř dost velké starosti. Vytvářeli jsme si šance a na konci zvítězili po velice výborném výkonu. Všechny kluky musím pochválit, protože hráli zodpovědně do obrany i do útoku. Utkání se nám povedlo, bylo jedno z nejlepším v sezoně.

FK Olympie Březová
Petr Peterka: Soupeř si zasloužil vyhrát a v tomhle utkání byl lepší jak my. Když nevystřelíš, nemůžeš dát góla.



Sestavy


FK Ostrov
J. Kubrycht [-] - J. Glanc [-] , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] , D. Horvát [-] - M. Kobera [-] (80. J. Vrba [-] ) , M. Matoušek [-] , O. Nýber [-] (91. T. Wolf [-] ) , J. Horváth [-] (89. P. Filák [-] ) - J. Tolar [-] , M. Novotný [-] (74. P. Luksch [-] ) -

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - J. Elijáš [-] , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] - T. Bereczký [-] - - P. Peterka [-] , J. Šellong [-] (71. M. Fojtík [-] ) , M. Čuchraň [-] (67. P. Živný [-] ) , D. Peterka [-] , P. Neumann [-] , J. Kašpar [-]

ŽK: 26. F. Tomáň , 88. J. Kubrycht - 68. T. Bereczký , 69. P. Živný , 71. M. Burkyt .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Henych Karel - ŠTĚŘÍK Filip, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.