Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov zachránil s Horním Újezdem alespoň bod


Branky


7

V Chlístově skončil zápas jako na houpačce remízou 3:3 a prvním bodem pro Horní Újezd 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Sk Slávia Chlístov přivítala na svém hřišti hráče z Horního Újezdu. Domácí Chlístov měl být v tomto zápase mírným favoritem, poněvadž v minulé nedohrané sezóně se oba týmy utkaly také v Chlístově, kde dominovali domácí borci výsledkem 4:1. Na zápas dorazilo asi 50 skalních fanoušků, kteří se nenechali zlákat někam k vodě, kam určitě teplotní podmínky lákali více. Zápas začal také vlažněji a nejprve se aktéři zápasu teprve zastřelovali. Až ve 22. minutě padla úvodní branka, ze které se radovali hlavně domácí fanoušci. O tu se postaral Marek Mezlík, který se stal prvním domácím střelcem nového ročníku - 1:0.  Hosté však pasivně nepůsobili a také se jim to vyplatilo, když dokázal ve 39. minutě vyrovnat Martin Řezáč - 1:1.

Hosté otočili vývoj zápasu, přesto nevyhráli

Ve druhém poločase se dělí ještě zajímavější věci. Nejprve v 61. minutě poslal domácí opět do vedení z pokutového kopu Miroslav Svoboda a bylo to 2:1. Jenže poté dali hosté v 67. minutě dva slepené góly a zápas se výsledkově překulil na hostující stranu. Nejprve vyrovnával svou druhou brankou v zápase Martin Řezáč, aby vedoucí branku hostí vstřelil Tomáš Kaláb - 2:3. Domácím se alespoň podařilo v 84. minutě podařilo Ladislavem Hrbáčkem vyrovnat na konečných 3:3. Po vypjaté zápase dostal ještě červenou kartu hostující Jiří Pivoňka. 



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , M. Mejzlík [-] (69. J. Uhlíř [-] ) , M. Rygl [-] , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Vávra [-] , V. Štaffa [-] , M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] , J. Pivoňka [-] , M. Ošmera [-] , L. Loucký [-] , T. Kaláb [-] (88. M. Veselý [-] ) , P. Hovorka [-] , V. Cafourek [-]

ŽK: 83. P. Špaček - T. Vávra , 66. J. Pivoňka . ČK: J. Pivoňka .
Hráči zápasu: M. Svoboda - M. Řezáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURIAN Vít - MRÁZEK Vít, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Chlístov se v úvodním zápase dočká první podzimní výhry.

Tip: výhra domácích