Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj opět prohrál. Mariánky jdou poprvé v sezoně do čela tabulky


Branky


5. J. Bílek , 10. M. Drahorád , 20. J. Kovář , 30. M. Drahorád , 38. Z. Beran (vl.) , 39. J. Bílek , 40. P. Holub , 54. A. Novák , 90. J. Kovář
0

Poslední celek tabulky krajského přeboru Slavoj Kynšperk nad Ohří přivítal na svém hřišti Mariánské Lázně. Ty se nakonec po skvělém výkonu radují z vysokého vítězství. Jejich radost je ještě k tomu umocněna tím, že poprvé v sezoně se dostávají na špici celé tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Slavoj byl od začátku utkání jednoznačně slabším z obou mužstev. Naopak Mariánské Lázně šly takřka od první minuty za svým cílem. Už v 5. minutě se radovaly z první střelené branky, když se prosadil Jan Bílek. Za dalších pět minut už to bylo 2:0. Svoji příležitost totiž využil kapitán Viktorky Michal Drahorád. Když běžela minuta 20., bylo náskok po střele Jana Kováře už tříbrankový. Po půl hodině hry přidala Viktorka další branku. Postaral se o ní opět kapitán hostujícího celku Michal Drahorád. Mariánské Lázně vedly 4:0 a stále to z jejich strany nebylo vše. V 38. minutě si nejdříve dal vlastní branku Zdeněk Beran, po němž se trefili Jan Bílek a Petr Holub. První poločas tak Mariánské Lázně ovládly doslova suverénně, když v něm zvítězili 7:0.

 

Druhé dějství se odehrávalo v podobném tempu jako v poločase prvním s tím rozdílem, že Mariánské Lázně nevyužívaly většinu svých doslova gólových tutovek. Z mnoha šancí, které si hostující celek vytvořil, padly "pouhé" dvě branky. O první se postaral Aleš Novák, o tu druhou pak v poslední minutě zápasu Jan Kovář. Kynšperk tak opět prohrál a tentokrát musel strpět debakl 0:9. 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Každý ví, že soupeř na tu úroveň asi nemá. Bylo to 7:0 po poločase a ve druhém poločase se zápas dohrával. Byl to spíš takový trénink. Alespoň jsme si udělali skóre.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - J. Marek [-] , M. Carda [-] (59. M. Bobčík [-] ) , R. Panajotov [-] , M. Najman [-] , D. Partyngl [-] (78. J. Sassman [-] ) , Z. Štryncl [-] , Z. Beran [-] , K. Sommer [-] , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] , J. Šaliga [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] - J. Kovář [-] , R. Csekés [-] (86. F. Helembai [-] ) , M. Drahorád [-] , D. Cinkanič [-] - J. Bílek [-] , P. Holub [-] (83. K. Maule [-] ) -

ŽK: 29. M. Najman , 79. K. Sommer .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svatík Martin - HANILEC Přemysl, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.