4:5p.
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda vyhrála v Poříčí na penalty


Branky


3. R. Žídek (vl.) , 5. J. Rajchrt , 38. M. Půta , 67. M. Půta - 8. A. Fidler , 21. M. Dobeš , 55. V. Hampl , 86. M. Dobeš
0

Královské Poříčí přivítalo v rámci 9. kola krajského přeboru tým Hvězdy Cheb. Hvězda měla před vzájemným střetnutím na svém kontě jedenáct bodů, tedy o bod méně, než právě její soupeř. Manko Baníku však Hvězda dokázala srovnat, když vyhrála v penaltovém rozstřelu. Obě mužstva mají tedy shodně třináct bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Královské Poříčí vstoupilo do utkání výborně. Už ve 3. minutě se totiž ujalo vedení, když si vlastní branku vstřelil hostující Radek Žídek. Baníkovští se za další dvě minuty radovali podruhé. Tentokrát se už o gól postaral jejich hráč. Po krásné kombinaci, na jejímž konci byl Jaroslav Rajchrt, zvyšovali domácí už na 2:0. Baník byl na začátku utkání aktivní, ale pomalu se do hry dostávala také Hvězda. Ta dokázala ve 21. minutě snížit zásluhou Miroslava Dobeše. Domácí borci šli ale do šaten přeci jen s dvoubrankovým náskokem. Na centr letící z pravé strany si totiž vyskočil Milan Půta a zvyšoval na 3:1. 

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté s tím, že už nesmějí inkasovat branku, která by znamenala ještě větší rozdíl v brankovém skóre. A to se ji podařilo. V 55. minutě se navíc zásluhou Václava Hampla dostala na dostřel jediné branky. Baník ale přeci jen ještě jednou udeřil a to v 67. minutě. Střelou po zemi totiž rozvlnil síť za zády Máchy podruhé v utkání Milan Půta a opět to bylo o dvě branky. Hvězda se hnala za dalším snížení skóre potažmo za vyrovnáním a to se ji nakonec podařilo. V 86. minutě se totiž podruhé v zápase trefil Miroslav Dobeš, kterého za další tři minuty následoval Aleš Fidler a bylo srovnáno. Utkání tak po dramatickém závěru dospělo až k penaltovému rozstřelu, ve kterém nakonec Hvězda byla šťastnější a získala prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Začátek byl super, když v páté minutě to bylo 2:0. Pak jsme ale přestali hrát. V 85. minutě vedeme 4:2 a dohrajeme 4:4, takže úplna tragédie.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Jůzek [-] - M. Půta [-] , L. Kalous [-] , D. Unger [-] (83. R. Boček [-] ) , J. Rajchrt [-] , M. Dufek [-] , S. Nguyen [-] , J. Drobný [-] , T. Kričfaluši [-] , D. Javorský [-] (58. L. Friml [-] ) , J. Miksa [-]

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - M. Větrovec [-] , J. Klepáček [-] (46. R. Čížek [-] ) , J. Netrval [-] , R. Liguš [-] - A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] , R. Žídek [-] - T. Balák [-] (21. L. Hajmacher [-] ) , V. Hampl [-] , J. Milota [-]

ŽK: 37. J. Rajchrt , 88. J. Miksa - 35. M. Větrovec , 43. J. Klepáček , 68. J. Netrval , 73. R. Žídek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šuma Jakub - GRŮZA David, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.