2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si na domácí půdě poradil s Hvězdou


Branky


48. O. Šteg , 55. O. Klubal
0

Hráči Spartaku Chodov přívítali v rámci 10. kola krajského přeboru na domácím hřišti Hvězdu Cheb. Utkání o "šest" bodů nakonec lépe dopadlo pro domácí mužstvo, které si proti Hvězdě vytvořilo bezpočet brankových příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov byl od první minuty utkání jednoznačně aktivnějším celkem a před stovkou diváků se tlačil do zakončení. Hráči Spartaku si dokázali využít nespočet šancí, jenže výborně chytal hostující Mácha, který likvidoval jednu tutovku za druhou. I díky němu tak šla obě mužstva do šaten za bezbrankové remízy.

 

Ve druhém dějství hry byl obraz hry podobný tomu v prvním poločase. Chodov si vytvářel mnoho brankových příležitostí, ale oproti první pětačtyřicetiminutovce dokázal své šance využít. Tedy alespoň dvě. Ve 48. minutě vytvořil Spartak závar před branou Hvězdy, ze kterého vyslal na brankáře Máchu čtyři střely. Až ta poslední z kopačky Ondřeje Štega však dokázala brankáře Hvězdy překonat a otevřít skóre utkání. V 55. minutě se Chodov dostal do dvoubrankového trháku, když Parth zatáhl balón do útoku a poslal do šance Ondřeje Klubala, který přízemní střelou překonal Máchu podruhé. Chodov si do konce zápasu vytvořil ještě několik brankových příležitostí, ale žádná už v gól přetavena nebyla. Domácí tak zvítězili nad Hvězdou Cheb 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Kluci podali velmi dobrý výkon, kdy jsme zejména v defenzivní fázi soupeře za celý zápas nepustili prakticky do žádné šance. V ofenzivní fázi jsme také kralovali, ale bohužel jsme spálili spousty šancí a využili jenom dvě.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - D. Frána [-] , T. Roulich [-] , J. Dušek [-] , J. Kopecký [-] - M. Bečvář [-] (64. M. Boči [-] ) , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] (86. M. Kruliš [-] ) - O. Parth [-] (89. L. Janoušek [-] ) , O. Šustr [-] (79. M. Kopecký [-] )

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Netrval [-] , R. Liguš [-] - A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] , R. Čížek [-] , L. Hajmacher [-] , R. Žídek [-] (66. P. Soběhart [-] ) - V. Hampl [-] , J. Milota [-] (59. M. Nečekal [-] ) , T. Balák [-]

ŽK: 90. P. Soběhart .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučka Jiří - GRŮZA David, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.