1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky vyhrály na Hvězdě. Ke třem bodům se ale protrápily


Branky


0

Hráči chebské Hvězdy přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola krajského přeboru dosud vedoucí celek tabulky mariánskolázeňskou Viktorku. Po ne zrovna oku lahodícím utkání nakonec Viktoria své prvenství uhájila, protože v Chebu získala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání byl souboj mezi Hvězdou a Mariánskými Lázněmi vyrovnaný a obě mužstva se jen sporadicky dostávala do brankových příležitostí. Když už se k nim dostala, vytasili své zákroky brankáři Mácha respektive Šmejkal. To ale neplatilo v 22. minutě dějství. Aleš Novák se z pozice pravého obránce dostal do útočné fáze hry, odcentroval před branku soupeře, kde našel Petra Holuba a ten výstavními nůžkami rozvlnil síť chebské branky. Opravdu povedenou trefou tak poslal Viktorku do vedení, které si hosté pohlídali až do konce prvního poločasu. 

 

Na začátku druhého poločasu navíc svůj náskok navýšili. Běžela totiž 49. minuta, když se Viktorka dostala do brejkové situace, kterou zakončoval přesně mezi tři tyče Jan Bílek, který tak poslal Mariánské Lázně do dvoubrankového trháku. Hvězdě se ale nevzdávala a nadále proti vedoucímu celku tabulky srdnatě bojovala. Vytvořila si několik brankových příležitostí, ale dlouho se ji žádnou proměnit nedokázalo. Chvíli před odehranou hodinou hry šel na hřiště Radek Čížek, který ještě více pozvedl hru domácího celku. A byl to právě on, kdo se v 81. minutě prosadil, když využil zaváhání hostujících obránců a svoji střelou na zadní tyč snížil na rozdíl jediné branky. Hvězda se mocně snažila o vyrovnání, kterého ale nakonec nedocílila. Naopak v poslední minutě zápasu stvrdil vítězství hostujícího týmu Jan Bílek. Hvězda tak podlehla, i přes solidní výkon, favoritu soutěže 1:3. 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Z tohoto zápasu máme tři body, ale zápas byl z naší strany špatný. Zklamali jsme sami sebe i diváky. Fotbalového nebylo nic kromě prvního gólu. Spokojený nejsme, ale tři body máme. Čekali jsme toho ale víc.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Klepáček [-] , J. Netrval [-] , R. Liguš [-] - A. Fidler [-] (41. T. Balák [-] ) , R. Žídek [-] , M. Dobeš [-] , L. Hajmacher [-] - V. Hampl [-] , J. Milota [-] (58. R. Čížek [-] ) - M. Hlivjak [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , J. Šaliga [-] - M. Drahorád [-] , T. Kabelák [-] , D. Cinkanič [-] (67. J. Maule [-] ) - P. Holub [-] (76. P. Hančin [-] ) , J. Bílek [-] - J. Kovář [-]

ŽK: 8. J. Klepáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - PEŠEK Pavel, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.