Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:30

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči z TJ Sokol Záblatí opět získali 3 body


Branky


0

Zbytinám se nepodařilo v druhém kole soutěže trefit jedinou branku. Záblatí ale na domácí půdě obhájilo další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli na fotbalovou plochu Záblatí zavítali hráči ze Zbytin. Doufali, že si obhájí vítězství z prvního kola soutěže. Bohužel tomu tak nebylo a domácí začali bodovat již v prvních minutách. Při celkových vedrech měli ale domácí aktivnější fotbal a celkouvou převahu. Již v desáté minutě bodoval výborný hráč David Lachkovič. Hosté se nestačili ani rozkoukat a vzápětí dostali další branku, která byla trefena Josefem Sarauerem. Tento gól byl inspirací pro dalšího domácího hráče Jana Lukeše, který se obratem trefil hlavičkou z rohu v sedmnácté minutě. Hosté se velice snažili, ale bohužel nikdo z nich jedinou šanci v prvním poločase neproměnil v gól. Za dalších osm minut prostřelil gólmana hostů tradiční kanonýr Miroslav Kolafa ml., který se po pěti minutách trefil znovu. Domácí tak po třiceti minutách utkání vedli 5:0.

V druhé půli zápasu hráli hosté trochu aktivněji a také více střídali. Nicméně jim chyběl kapitán, a také jejich výborný střelec. Zbytiny tak byly oslabeny o dobré hráče a bohužel neproměnili jedinou šanci. Vítr z plachet jim po patnácti minutách druhého poločasu vzal Jan Hálek, který se trefil z hranice vápna. Vítězné skóre dokonačil gólem domácí hráč Jakub Klabouch.

Domácí Sokol tak smetl jednoznačně soupeře a připsal si další tři body do tabulky. Zbytiny naopak po výhře v prvním kole utrpěly debakl.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Štěpán ( hráč ): Bohužel jsme si vůbec nekopli a navíc jsme bránili v devíti lidech. Snad další kolo bude lepší a sejde se nás víc.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - V. Sova [-] , M. Grametbauer [-] , M. Janošťák [-] (60. M. Vorlíček [-] ) , J. Lukeš [-] (50. J. Klabouch [-] ) - J. Hálek [-] , D. Lachkovič [-] - M. Kolafa [-] (46. P. Halounek [-] ) - M. Nerad [-] (46. A. Balica [-] ) , A. Černý [-] , J. Sarauer [-] (46. V. Rosenbaum [-] )

TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - M. Vaclavík [-] , O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] (46. J. Sedlák [-] ) , A. Lohynský [-] - Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] , L. Tuka [-] - P. Mikula [-] , T. Čutka [-] - T. Vágner [-]

ŽK: 58. L. Tuka .
Hráči zápasu: A. Černý , M. Kolafa .
Místo: Záblatí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KOLAFA Jan (N), VÁCLAVÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.