3:1
(0:1)
38. Z. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec doma bodoval naplno


Branky


0

Domácí ukázali, že na svém hřišti hrát umí a připsali si první letošní tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Husinec vletěl do zápasu jako vítr, plný chuti zvítězit a získat první tři body do tabulky. První poločas si domácí vytvářeli plno šancí, buď už samostatné úniky na branku hostů nebo několik střel z dálky. Brankář hostů však dokázal chytit každou střelu soupeřů a držel svůj tým stále ve hře. Husinec těžil z rychlích akcí, ale brankář hostů ukázal své kvality a do brány nepustil jediný míč. Ke konci poločasu se dostal k míči Zdeněk Mráz, a z první větší šance hostů otevřel skóre utkání na 0:1. Husinečtí hráči odcházeli zklamáni do kabin.

Druhý poločas ale začal vyrovnáním skóre, kdy se do hostující branky trefil domácí hráč Martin Vojtíšek. Tento gól dokázal domácí povbudit tak, že se hned po dalších 8 minutách do brány trefil další hráč domácích Martin Vazur. I když se hosté snažili a měli mnoho šancí, žádnou neproměnili v gól . Husinec si držel  skóre 2:1 do šedesátétřetí minuty, kdy svou naději na vítěztsví jěště pozvedl. Třetí branku trefil Igor Štangret. Do konce zápasu už hostující tým nedokázal překonat domácího brankáře.

Husinec si tak doma v sobotním zápasu vybojoval 3 body nad týmem Šumavských Hoštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Tonda ( fanoušek ): Domácí ukázali bojovnost a druhý poločas byl Husince!! Krásně jsme zabrali jako tým a máme další výhru na účtě.




Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Miklas [-] - P. Zelený [-] , E. Daniel [-] , J. Maroušek [-] , M. Wágner [-] - J. Pešek [-] , I. Štangret [-] , E. Rauscher [-] (38. M. Předota [-] ) , M. Vazur [-] - M. Vojtíšek [-] , R. Kneifl [-] -

FC Šumavské Hoštice
T. Půbal [-] - A. Hříbal [-] , J. Gabauer [-] , M. Ferko [-] , J. Altenstrasser [-] , Z. Mráz [-] , M. Vincík [-] , T. Topka [-] , M. Mráz [-] , K. Tůma [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 36. J. Maroušek , 88. I. Štangret .
Hráči zápasu: K. Tůma .
Místo: Husinec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KOSMATA Vojtěch (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.