Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovická střelba


0

Oslabené Volary nedokázaly potvrdit svůj předchozí úspěch. Zatímco Vitějovice si výhru vybojovaly již podruhé. Tentokrát se o pět branek postaral Václav Ludačka z čehož dvě branky trefil a na tři nahrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu šli domácí s velkou šancí na výhru, samozřejmě s velkou podporou fanoušků. Na domácí půdu ale přijel tým z Vitějovic, který se hned ve čtvrté minutě dostal do vedení gólem Karla Penzenstadlera. Domácí nestačili vytvořit ani další šanci a v sedmnácté minutě se trefil Jiří Vlasák. Do konce prvního poločasu se vedení hostů zvýšilo jěště o dvě další branky. O které se postarali hráči Václav Ludačka a Radek Doubek. Hosté tedy odcházeli do kabin s nečekaným náskokem o čtyři branky.

Domácí se na hřiště vrátili plní nadějí a čekání na kompenzaci gólů. Bohužel jim chyběl nejlepší současný útočník Martin Sedlák. Vitějovice tak jejich naději rychle ponořilo svou další - již pátou brankou, do které se znovu trefil Radek Doubek. V šedesáté minutě už bylo o výsledku takřka rozhodnuto. Na straně domácích se objevovali stále větší chyby, zatímco u hostujícího týmu šlo o velmi přesnou hru. Do konce jednostranného zápasu se do domácí branky trefili Jan Vlček a znovu Václav Ludačka.

 

Vitějovice si tak odvezli zasloužené tři body díky svému přesvědčivému výkonu.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vitějovice
David: Určitě jsme do Volar nejeli s tímhle očekáváním. Před zápasem jsme měli v hlavách, že to bude vyrovnaný, tvrdý a rychlý fotbal. Volary ale překvapili svou nejistotou, která nám dost pomohla. Hlavně jsme proměnili skoro 80% šancí.



Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - M. Sedlák [-] , M. Peter [-] , V. Wagner [-] , F. Podracký [-] (17. D. Dyba [-] ) , M. Pospíšil [-] , V. Kubát [-] (29. A. Wimberský [-] ) , L. Iliev [-] , M. Podracký [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Mráz [-] , P. Novák [-] (74. J. Váša [-] ) , M. Raušer [-] (79. R. Tobiaš [-] ) , M. Ludačka [-] (70. D. Bankov [-] ) , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] (21. M. Tremmel [-] ) , J. Vlasák [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Trojan [-] (46. J. Vlček [-] )

ŽK: 35. L. Iliev , 43. M. Kalík - 41. M. Mráz .
Hráči zápasu: R. Doubek , V. Ludačka .
Místo: Volary. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), NOVÁK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.