Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrtelná čtvrt hodina Husince


0

Husinec ukázal, že fotbal hrát umí a rozhodl zápas za pouhých patnáct minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolotoč Husince, který rozhodl utkání

Hornovltavičtí jsou na svém hřišti nepříjemní a důslední a o tom se měl přesvědčit na pravém břehu Vltavy soupeř od Blanice z Husince. Hosté, kteří loni patřili k spolufavoritům soutěže letos tak zatím nepůsobí a tak se čekal dramatický boj. Domácí své hřiště velmi dobře znají a již ve třetí minutě ukázal nejlepší hráč domácích Vardajan, že to Husinečtí nebudou mít lehké a poslal je do vedení. To tým od Vltavy nabudil a byl aktivní, jenže Husinečtí se nezlomili a pomalu přebírali otěže hry na svou stranu. Celek od Blanice začal hrát zodpovědně do zadu a již domácím nic nedovolil. Když přišla jedenáctá minuta začal hostující kolotoč, který domácím roztočil hlavy a nohy tak, že do 23. minuty bylo prakticky rozhodnuto, poněvadž v této fázi zápasu padly hostující čtyři góly. Od této chvíle ne, že by se domácí nesnažili, ale zkušení hosté začali kontrolovat hru. Jako první se za Husinec trefil v desáté minutě Michal Předota. Za tři minuty se prosadil další z řad hostů a to Igor Štngret. Další, kdo se zapsal do statistik, byl Martin Vazur následován Pavlem Zeleným.

Obrana Husince fungovala na jedničku

Druhý poločas nabídl stejný obraz. Husinečtí kontrolovali hru a nepouštěli domácí do hry. Vltavičtí sice dřeli a snažili se, ale zkušení hosté na malém hřišti zatáhli obranu v neprodyšný val, který se sice domácím podařilo jednou pokořit, ale to bylo vše. Husinečtí si po zásluze odváží plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
ALFA BETA ( expert ): Ze strany Husince je těžké hledat někoho, kdo by vyčníval a tak na konec mužem zápasu byl Pavel Zelený, který zkušeně celek burcoval a zejména v prvním dějství byl hnacím motorem husineckého týmu.




Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - L. Psotka [-] , Z. Hődl [-] , J. Jirků [-] - P. Krnák [-] , M. Szabo [-] - V. Hundsnurscher [-] - P. Vacík [-] , J. Bihari [-] , N. Vardanjan [-] , M. Falář [-] (65. O. Voldřich [-] )

TJ Slavoj Husinec
. Krejčí [-] - J. Maroušek [-] , P. Zelený [-] , E. Daniel [-] , M. Wágner [-] - I. Štangret [-] , V. Brishten [-] , M. Vazur [-] , J. Pešek [-] - M. Předota [-] (46. D. Černý [-] ) , M. Vojtíšek [-] -

Hráči zápasu: N. Vardanjan - P. Zelený .
Místo: Horní Vltavice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - POKORNÝ František (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.