1:1
(1:1)
15. L. Friš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov si rozdělil body


Branky


0

Zdíkov chtěl doma naplno bodovat, bohužel se musel spokojit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Zdíkov chtěl konečně bodovat, ale bohužel opět musel řešit problémy se sestavou. Naštěstí se po dlouhé pauze vrátil Silvestr Schwarz a představila se i nová posila ze Stach - Petr Lampa. Také hosté měli problémy se sestavou a dorazili pouze v jedenácti, a  také s absencí několika opor. Lépe začali hosté, když se brzy dostali do vedení brankou Friše. Naštěstí Zdíkovští brzy vyrovnali. Chytře skóroval za hranicí velkého vápna právě zmíněný Schwarz. Domací se snažili o kombinační hru, ale do bezprostřední blízkosti hostující branky se nedostávali. Dubští naopak spoléhali na brejky, a proto nakopávali míče na své útočníky. První půle skončila smírně 1:1.

Druhý poločas patřil brankářům

Do druhé půle nastoupili domácí opět odhodlaně. Velkou šanci měl po rohu Šebánek, ale hostující brankář Novák jeho hlavičku reflexivně vyrazil. Další dvě slibné šance měl teprve šesnáctiletý Josef Zeman ze Zdíkova, ale ani jednou nevyzrál na hostujícího brankáře. Poslední a největší šanci měli hosté, když domácí obrana nezachytila rychlý brejk, ale proti střele Friše se skvělým zákrokem předvedl domácí gólman Luděk Švarc.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek: Pro Zdíkov je výsledek ztrátou, neboť v držení míče i střeleckých pokusech jsme byli aktivnější, nicméně fotbal se hraje na góly a těch padlo na každé straně po jednom.




Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Lampa [-] , R. Šebánek [-] , P. Holzknecht [-] , V. Švarc [-] - R. Kurej [-] , M. Vondráček [-] - S. Schvarz [-] , J. Zeman [-] , L. Lebeda [-] (46. Š. Kurej [-] ) - V. Had [-] (46. Š. Kurej [-] )

TJ Dub
V. Novák [-] - J. Uher [-] , P. Kovář [-] , A. Dejmek [-] , A. Choďjuš [-] , D. Bartizal [-] , P. Půbal [-] , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , T. Novák [-] , L. Friš [-]

ŽK: 38. V. Had , 88. R. Šebánek - 20. A. Choďjuš .
Hráči zápasu: J. Zeman - T. Novák .
Místo: Zdíkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), BARTŮNĚK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.