2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebahovy neudržely svou neporazitelnost


Branky


0

FK BI STAV Nebahovy poprvé ochutnaly hořkost porážky, kdy je ve 4. kole na domácím hřišti porazil tým z Borové Lady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí tentokrát opustilo štěstí a neměli svůj den. Hned ve 4. minutě nechali trochu volného prostoru pro střelce hostí Jana Zbořila a ten údajně "nepovedenou přihrávkou do šibenice" otevřel skóre. Domácí celý poločas marně dobývali branku, kterou hájil aktivní sudí Richard Háša. Nebahovští hráči odcházeli do kabin za prohrávajícího stavu.  

Po přestávce marný boj domácích pokračoval jenže v 65. minutě hosté z ojedinělého útoku udeřili podruhé - tentokrát Václav Hovorka. Kalich hořkosti pro domácí dolil opět Jan Zbořil, když využil výkop od branky a několika kličkami obelstil domácí obranu 0:3. Domácí to však nepoložilo a v 75. minutě Petr Rosa snížil na 1:3. Vzápětí stoper Karel Starý naběhnul do vápna a rázem to bylo opět o jeden gól - 2:3. Závěrečný drtivý tlak domácích však hosté již přestáli a tak se tři body vezly do Borových Lad.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - F. Špán [-] , D. Rosa [-] , K. Starý [-] - P. Rosa [-] , R. Černý [-] , S. Sitter [-] (65. V. Valouch [-] ) , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , V. Rosa [-] (80. J. Toncar [-] ) - J. Homolka [-] -

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - V. Hovorka [-] , J. Kočí [-] , J. Ondřich [-] , R. Kudýn [-] , M. Smatana [-] , J. Miko [-] , J. Hušek [-] , J. Petráň [-] , A. Nahodil [-] , J. Zbořil [-]

Hráči zápasu: P. Rosa - J. Zbořil .
Místo: Nebahovy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - SÝKORA Pavol (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.