3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary si v domácím prostředí poradily se Šumavskými Hošticemi


Branky


51. L. Iliev , 59. V. Wagner , 90. L. Hybner - 88. M. Hrabák
0

Volarští zabrali zejména ve druhém poločase a připsali si tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


    V průměrném utkání prokázali Volarští morální sílu a hostující tým udolalali bojovným výkonem. Celek Šumavských Hoštic má problémy se sestavou, neboť opory jako Tůma musely zůstat doma pro zranění a tak šanci dostalo dravé mládí. Hoštický tým hrál zoddpovědně od zadu a držel domácí na uzdě. Zejména velmi dobře hlídali ofenzivně laděné Martina a Michala Sedláka, kteří se neprosadili. První poločas hosté dirigovaní Pešlem hráli kvalitní blok se kterým domácí měli velké problémy. Za celý poločas si volarští vypracovali několik zajímavých šancí, když tu největší neproměnil Martin Sedlák, když jeho hlavička o milimetry minula branku.

Druhý poločas patřil domácím

 Druhé dějiství volarští přidali na důrazu a to se vyplatilo. V rozmezí osmi minut po padesáté minutě rozhodli o tom, že body zůstanou ve Volarech. Nejdříve Lukáš Iliev, který byl nenapádný, ale na pozici stopera tradičně nekompromisní, poslal domácí do vedení a v 59. Vít Wagner, který odehrál jeden z nejlepších zápasů, přidal druhý gól. Host díky své aktivitě dokázali v 88. munitě snížit zásluhou Marka Hrabáka. Domácí se nenechali zaskočit a v 90. munutě se dokáza prosadit hráč Hybner Lukáš. Hoštičtí po této sprše se již nedokázali dostat do hry a zkušený domácí tým tak doma na plno bodoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák: Byl to velký boj, který rozhodly dva rychlé góly hned pop přestávce. Hosté byli těžkým soupeřem. Drželi nás hodně od branky a zejména v prvním poločase se prosadit bylo těžké. Ve druhém poločase jsme přidali na důrazu a začali víc využívat křídel. Za tři body jsem moc rád.

FC Šumavské Hoštice
Hostující trenér: S vývojem v prvním poločase byl spokojen. ,, V druhém poločase jsme si dvakrát neohlídali domácí a hned to byly branky. To rozhodlo nebo´t po druhé brance Volar jsme se do hry nedostali. Za výkon v prvním poločas jsem rád, ale i tak jsme zde neodehráli špatné utkání a domácí zlobili celých devadesát minut."



Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - M. Pospíšil [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] (73. F. Podracký [-] ) , L. Hybner [-] , D. Dyba [-] , V. Wagner [-] , L. Iliev [-] , M. Podracký [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-]

FC Šumavské Hoštice
T. Půbal [-] - M. Vašura [-] , M. Vincík [-] , A. Hříbal [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , S. Koutný [-] , J. Gabauer [-] , F. Půbal [-] , V. Pešl [-] , P. Kropík [-]

ŽK: 21. M. Podracký .
Hráči zápasu: L. Iliev - M. Hrabák .
Místo: Volary. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.