M. Mráz 17.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si vybojovali jeden bod, stejně tak hosté si domů jeden bod odvezli.


Branky


17. M. Mráz - 40. D. Trojan
0

Vitějovice si určitě jely pro výhru. Bohužel ze všech šancí hráči trefili pouze jednu. Ta jim ale na výhru nestačila, Hoštice se však spokojily alespoň s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šumavské Hoštice hrály na remízu, jeden bod se také počítá

Vitějovice byly určitě v roli favorita i na hostující půdě. Začaly několika dobrými průniky, ale nedokázaly zakončit tak, jak by chtěly, a to brankou. Nedokázaly jakkoliv ohrozit obranu soupeře a následně dostaly gól. V sedmnácté minutě tedy prohrávaly o jeden gól, který trefil do hostící branky Miroslav Mráz. Tento gól hostující hráče vyvedl z míry. Hra neprobíhala tak, jako doposud. Nervózní tým nedokázal proměnit jedinou šanci. Zato domácí tým hrál rychle od brány a snažil se dostat k brance hostů. Ve 40. minutě ale vyrovnal mladý hráč hostů David Trojan. První poločas tak hosté zakončili remízou.

 



Druhý poločas ale nic nezměnil

Druhý poločas už domácí tolik šancí neměli. Hosté je skoro nepouštěli ke své bráně, ale ani oni, nedokázali proměnit žádnou šanci. Hosté měli o mnoho více šancí, ale domácí se dokázali ubránit, také jim stačil bod za remízu. V druhém poločase se tedy ani jeden tým už nedokázal prosadit. Utkání tak skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Vitějovice
David Trojan: Určitě jsme mohli skórovat více góly. Včera jsme však nedokázali zakončit tak, jak jsme zvyklí. První gól soupeře nás vyvedl z míry. Před koncem prvního poločasu jsme ale dokázali vyrovnat. Nesouhlasím s červenou kartou, kterou dostal náš hráč.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
T. Půbal [-] - M. Půbal [-] , M. Mráz [-] (78. R. Kovač [-] ) , J. Mráz [-] , J. Markovec [-] (90. F. Půbal [-] ) , S. Koutný [-] , J. Altenstrasser [-] (74. M. Vašura [-] ) , M. Vincík [-] , T. Topka [-] , Z. Mráz [-] , M. Procházka [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - V. Ludačka [-] , P. Novák [-] (46. M. Tremmel [-] ) , M. Raušer [-] , D. Trojan [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , M. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] (46. J. Vlček [-] ) , M. Ludačka [-]

ŽK: 57. M. Mráz . ČK: 77. P. Fučík .
Hráči zápasu: M. Mráz - D. Trojan .
Místo: Šumavské Hoštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - VINCÍK Josef (N), MRÁZ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.