1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov si poprvé připsal tři body


Branky


0

Zdíkovští hráči slaví konečně výhru. Na domácím poli dokázali obhájit tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Oba soupeře před utkáním dělilo šest míst v tabulce, zatímco Zdíkov nezačal sezónu vůbec dobře a byl na předposledním místě, hosté z Máří jsou na místě šestém. Zdíkov měl však k dispozici dva nové hráče, Kluibra a Vačkáře, kteří nastoupili v základní sestavě.  Také domácí konečně měli více možností na střídání, neboť na lavičce byli připraveni 4 hráči. Úvod utkání naznačil, že nová sestava Zdíkova se bude muset nějaký čas sehrávat. Domácí sice drželi více míč na kopačkách, ale hosté hrozili z rychlých protiútoků. Po jednom z nich zachránila domácí branková konstrukce. Pro hosty bylo jistě nepříjemné, že musel velmi brzy z důvodu zranění střídat Hošek. Největší šanci Zdíkova měl - znovu povolaný a nestárnoucí - Vojtěch Vačkář, který však branku z dobré pozice minul. Hostující brankář Mucha si poradil i s chytrou střelou Kluibra.

 

Druhý poločas rozhodl o výhře domácích

V druhé půli již měli domací územní převahu a hosty do zakončení příliš nepouštěli. Branku však né a né vstřelit. Aktivitou hýřil na domácí straně zejména Josef Voldřich a Roman Šebánek. Prvně jmenovaný nejprve po pěkné akci zakončil vedle, druhý o chvíli přeci jen překonal výborného hostujícího brankáře, když se k němu odrazila střela Kluibra. Tento jediný gól nakonec rozhodl o nejtěsnějším vítězství Zdíkova a prvních třech bodech v sezóně.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek: Dodnes jsme byli nuceni nastupovat se třemi čtyřmi dorostenci v základu, a jelikož mnohdy hrají dvě utkání za víkend, je to pro ně velká zátěž.

SK Svatá Maří Magdaléna
Filip Topka: Zápas jsme bohužel prohráli, protože máme spoustu zranění v týmu a tento zápas přibylo další. Takže jsme nemohli nastoupit se základní sestavou, ale museli jsme nahradit zraněné. I tak si myslím, že to mělo skončit remízou.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Lampa [-] , V. Švarc [-] - M. Vondráček [-] (78. L. Lebeda [-] ) , Š. Kurej [-] - - J. Vašíček [-] (46. M. Sojka [-] ) , Z. Kluibr [-] , S. Schvarz [-] (67. T. Trajer [-] ) , V. Vačkář [-] (80. T. Martan [-] ) , R. Šebánek [-] , J. Voldřich [-] (88. R. Kurej [-] )

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Skalický [-] , T. Hošek [-] (11. J. Urbánek [-] ) , R. Skalický [-] (78. J. Kuneš [-] ) , P. Sýs [-] , F. Topka [-] , D. Kavan [-] , D. Košnař [-] , D. Chvál [-] , M. Sýs [-] , T. Rod [-]

ŽK: 73. R. Šebánek .
Hráči zápasu: R. Šebánek - R. Mucha .
Místo: Zdíkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - MARTAN Václav (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.