0:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 11:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šesté kolo září hattricky. Nebahovy si také jeden odvezly, stejně jako čisté tři body.


Branky


12. P. Rosa , 32. V. Rosa , 70. V. Rosa , 81. D. Holub , 86. V. Rosa , 88. R. Černý
0

Ačkoli je volarský tým složen z mladých hráčů, stále se nedokázali sehrát. Zaslouží si však uznánní ostatních týmů, že i přesto soutěž hrají a jsou někdy nepříjemným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly padly do domácí brány již v prvním poločase

Tentokrát na volarskou půdu zavítali hráči z Nebahov. Nebahovy na utkání jely v roli jasného favorita, jelikož se volarský tým zatím nedokázal sehrát. Již v prvním kole hráli Volary velice oslabeny, protože jejich základoví hráči dnes hrají za tým A. Nicméně do týmu přibyly mladé tváře, které se zatím sehrávají. Skoro v každém utkání dostávají příděl gólů a pokud se jim podaří vstřelit gól, tak jej oslavují, jako by vyhráli celý zápas. I tak jsou ale nepříjemnými soupeři, a byli by až do konce, kdyby jim nedocházely síly. Již v 12. minutě do domácí branky padl gól, který byl dán Petrem Rosou. Ten tak dostal hosty do vedení. Dalších dvacet minut ale dokázali domácí alespoň bránit, když už neproměnili žádnou gólovou šanci. V 32. minutě gól, začínající hattrick trefil Václav Rosa. Do konce prvního poločasu už hosté skóre nezvýšili. 

Další čtyři branky a hattrick

Do druhé půle šli domácí s aktivnější hrou. Žádná branka ale nepadla. V sedmdesáté minutě se do domácí brány znovu trefil Václav Rosa, který se trefil hned pár minut nato, a mohl tak oslavovat svůj hattrick. Další 2 branky byly trefeny hostícími hráči během pár minut. Góly byly trefeny mladým hráčem Dobroslavem Holubem a Radkem Černým. I když se volarští hráči snažili bojovat, nakonec žádná branka ale nepadla. Nebahovy si tak odvezly čisté tři body.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - P. Zelenka [-] , V. Andraschko [-] , L. Svintek [-] , K. Neumann [-] , M. Laci [-] (62. F. Muzika [-] ) , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-] , V. Sivák [-]

FK BI STAV Nebahovy
T. Starý [-] - K. Starý [-] , J. Štrobl [-] (70. S. Sitter [-] ) - R. Cinádr [-] (68. D. Holub [-] ) , R. Černý [-] , V. Rosa [-] , P. Rosa [-] - J. Mikeš [-] , J. Mráz [-] , M. Rosa [-] , F. Špán [-] (61. D. Rosa [-] )

ŽK: 59. F. Špán .
Místo: Volary. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ŠVARC Vladimír (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.