M. Sedlák 12.
V. Wagner 29. (p.)
2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na volarské půdě se nezískávají body snadno, Zdíkov ale přece jen tři body odvezl


Branky


0

Vyrovnaný zápas proměnil Zdíkov ve své vítězství až v devadesáté minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní a vyrovnaný fotbal

Po zlepšeném výkonu z minulého utkání a téměř v totožné sestavě odjížděl Zdíkov do Volar. Na volarské půdě se body nezískávají snadno. Domácí tým má ve svých řadách výtečné fotbalisty, kteří sice jsou věkově starší, ale hrají spolu léta. Navíc je zdobí důraz a dobrá kontrola balonu. Pravdou je, že stejně jako většina týmů okresu prochází generační obměnou. Hrát se začalo s dvacetiminutovým zpožděním, neboť internetové připojení si před utkáním také zahrálo svou hru.  Domácí vstoupili do utkání skvěle. Na dlouhý odkop stopera Macha si naběhl nikým nehlídaný Martin Sedlák a ze souboje tváří v tvář se zdíkovským brankářem Švarcem vyšel vítězně - 1:0. Zdíkov odpověděl celkem brzy. V 16. minutě se na rohu velkého vápna uvolnil Josef Voldřich a krásnou střelou do šibenice překonal domácího brankáře Wimberského - 1:1. Poté se hra na nějaký čas vyrovnala. Domácí spoléhali na brejky a Zdíkov se snažil postupně. Výsledkem bylo jen několik střel se střední vzdálenosti. V 29. minutě zahrávali domácí standardní situaci kousek od půlící čáry, po skrumáži ve vápně před zdíkovským brankářem upadl hráč domácích a sudí Pavol Sýkora ukázal, k údivu hostí, na značku pokutového kopu. Nutno říci, že i někteří hostující hráči uznali, že se jednalo o nedovolený zákrok. Penaltu s přehledem proměnil Vít Wagner - 2:1. Nicméně poslední slovo (akci) měli hosté. Do otevřené obrany hostí si na pas Schwarze naběhl Roman Šebánek, využil chyby a v poslední minutě poločasu vyrovnal na - 2:2.

Druhá půle byla v úvodu v režii hostí, kteří dobře hlídali střed hřiště a povolili domácím jen ojedinělé akce. Bohužel branku se jim vstřelit nepodařilo. Zato domácí měli dvě čisté šance nejprve přestřelil na malém vápně Peter a o chvíli později i Podracký F. Klíčovou se stala situace z 89', kdy domácí Mach fauloval unikajícího Schwarze a obdržel druhou ŽK a následně ČK. Situaci zahrával Kurej Štefan ml., trefil břevno a odražený míč dopravil do branky Vačkář - 2:3. V poslední minutě se ještě domácí pokusili o gólovou akci, ale vše vyřešil hostující brankář Luděk Švarc.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek (hráč hostů): Byl to spíše remízový zápas. My jsme museli dvakrát dotahovat, ale stálo při nás štěstí, kterému jsme šli ale naproti. Skórovali ve 45. a 89. minutě, což se také nepodaří každý den. Vítěznou branku dal Vojta Vačkář, který si jí za svou aktivitu a práci zasloužil.



Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - M. Sedlák [-] , F. Podracký [-] , D. Dyba [-] , M. Pospíšil [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Voldřich [-] , J. Zeman [-] , J. Vašíček [-] , Z. Kluibr [-] , R. Šebánek [-] , Š. Kurej [-] , V. Vačkář [-] , P. Lampa [-] , V. Švarc [-] , S. Schvarz [-]

ŽK: 84. S. Mach - 27. R. Šebánek , 86. Š. Kurej . ČK: 89. S. Mach .
Hráči zápasu: V. Wagner - V. Vačkář .
Místo: Volary. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - ŠVARC Vladimír (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.