6:1
(1:1)
17. M. Szabo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice nasázely soupeři 6 gólů, ty jim samozřejmě stačily na výhru


Branky


30. M. Mráz , 48. M. Trojan , 63. R. Doubek , 69. J. Vlček , 79. R. Doubek , 90. J. Mareš - 17. M. Szabo
0

Po minulé remíze si Vitějovice připsaly tři body. Zatímco Horní Vltavice je znovu bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když byly Vitějovice v roli favorita, v prvním poločase se do vedení dostali hosté

Vitějovice byly na domácím poli jako ryby ve vodě. V roli favorita ale neprobíhal první poločas tak, jak by si hráči Vitějovic představovali. Nejednalo se o nejlepší fotbal, jelikož domácí měli plno šancí na gól, ale žádnou neproměnili. Jejich hlavním problémem byly rozehrávky.  Gól sice padl v 17. minutě, nebyla to však od Szaba přímo gólová střela, ale gólman si míč nešťastně srazil do brány. Tak se hosté dostali do vedení, což je trochu uklidnilo. Ne však na dlouho. V 30. minutě srovnal skóre domácích hráč Miroslav Mráz. První poločas ale další góly nepřinesl. Do kabin se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu.

 

 

Role favorita byla potvrzena až v druhé půli

Do druhého poločasu jsme nastoupili  domácí mnohem aktivněji než hosté. Remíza domácím určitě nestačila, a tak začali hrát aktivní fotbal. Hosté rychle polevili, a už nedokázali udržet ani remízový stav. Hned po třech minutách dostal domácí tým do vedení Michal Trojan, ten tak dal znovu domácím naději na potvrzení role favorita. Hráči z Horní Vltavice už neměli síly na vyrovnání, a tak už do konce poločasu nedali jedinou bránu. V dalších minutách vstřelil gól Radek Doubek a hned po něm Jan Vlček. I když hosté měli pár šancí, žádná přes domácího gólmana neprošla. V 79. minutě se znovu prosadil Radek Doubek. Konečné skóre v 90. minutě ještě zlepšil vitějovický hráč Jaroslav Mareš.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
Jiří Vlasák: I bez dvou opor jsme dokázali v pohodě potvrdit roli favorita. Trochu jsme podcenili začátek, a proto se soupeř dostal do vedení. Zápas nebyl ale nijak zajímavý, přesto jsme rádi za tři body.




Sestavy


TJ Vitějovice
J. Váša [-] - J. Vlček [-] (76. D. Bankov [-] ) , M. Raušer [-] (73. P. Friedek [-] ) , M. Trojan [-] (88. J. Mareš [-] ) , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-] (84. S. Novák [-] )

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - - P. Krnák [-] , M. Szabo [-] - J. Bihari [-] , M. Falář [-] , N. Vardanjan [-] , P. Vacík [-] , O. Voldřich [-] , L. Psotka [-] (73. J. Dolník [-] ) , J. Novák [-] , V. Hundsnurscher [-]

ŽK: 18. O. Voldřich , 74. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Doubek , J. Vlček - M. Szabo .
Místo: Vitějovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - NOVÁK Petr (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.