Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 11:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené body pro Volary A


0

Zajímavý  zápas se odehrál v neděli ve Zbytinách. Ačkoliv hosté přijeli pouze v deseti hráčích, dokázali si domů odvézt tři body. Zbytiny už pošesté nevybojovaly jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvních minutách padl gól

Hosté měli velké problémy se sestavou a do Zbytin odcestovali jen v deseti. Domácí toho ale nevyužili a nechali hosty vyniknout. Volarští byť v deseti se hodně semkli a předvedli vynikající zápas. Do poločasu nedali domácím žádný prostor a po zásluze šli Vítem Wágnerem do vedení již v sedmé minutě. Tatran byť v deseti domácí zmáčknul a výsledkem byly dvě branky, o druhou se postaral Martin Sedlák. Ve 22. minutě se prosadil Libor Václavík a snížil, ale Volarští již nic víc nedopustili. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:3.  



Druhý poločas zaváněl remízou, ta ovšem byla hostům málo

Druhý poločas se hosté, jak mají letos ve zvyku, až moc uklidnili, zatáhli se před branku a domácí toho využili. Když v rozmezí 51. a 52. minuty nejdříve Martin a po něm Libor Václavíkové dali branky, bylo vyrovnáno - 3:3. Domácí celek se konečně dostal do hry. Hrálo se zajímavé drama, kde dominovala volarská obrana v čele s Lukášem Ilievem. Zbytinské dobývání končilo na špatné koncovce nebo na pevné obranné zdi hostí. Volarští i v deseti se snažili podnikat výpady a po jednom z nich v 84. minutě Lukáš Hybner zužitkoval nádhernou nahrávku Lukáše Ilieva - nejlepšího hráče hostí. Tento gól rozhodl celé zajímavé utkání, kdy domácí tým prohnal dalšího favorita. Po Husinci i Volarští své body u Blanice doslova vydřeli.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Martin Václavík (autor vyrovnávací branky Zbytin): Dnes to bylo o naší koncovce a nepřesné nahrávce. Volarští i v deseti potvrdili svou třídu, ale když už jsme vyrovnali, měli jsme to dotáhnout alespoň na bod. Volarští i v deseti předvedli vynikající obranu a nakonec nám dali v závěru branku, která nás položila.

TJ Tatran Volary
Martin Sedlák (autor dvou branek Tatranu): Dnes o deseti hráčích to byla velká dřina. Když jsme do poločasu vedli o dvě branky, řekli jsme si, že budeme pokračovat ještě v aktivní hře, ale místo toho jsme zalezli a nechali domácí vyrovnat. Na konec se štěstí přiklonilo na naší stranu a máme vydřené body.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Šrámek [-] - A. Lohynský [-] , F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] , M. Vaclavík [-] (84. J. Sedlák [-] ) , J. Véber [-] - V. Šnajdr [-] , L. Václavík [-] , Š. Novák [-] - T. Čutka [-] (80. F. Joza [-] ) , P. Mikula [-] -

TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - A. Wimberský [-] , M. Sedlák [-] , D. Dyba [-] , M. Sedlák [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-] , F. Podracký [-]

ŽK: 30. J. Véber , 53. P. Mikula - 44. M. Sedlák .
Hráči zápasu: L. Václavík - M. Sedlák .
Místo: Zbytiny. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - TUKA Luděk (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.