2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebahovy si připsaly svou první remízu


Branky


0

Zatímco si Nebahovy připsaly svou první remízu, Dub si zahrál o jeden bod už potřetí. I když Nebahovy minulé kolo selhaly, na tohoto soupeře si věřily. Jejich představa o vítězství ale nebyla taková, jak sám zápas dopadl, a to remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky pro Nebahovy

Na domácí půdu Nebahov přijeli hráči z Dubu. Domácí i tentokrát ale nehráli úplně dle svých představ. I když se sice ujali vedení brankou Jiřího Mráze ve 14. minutě a měli i spoustu dalších příležitostí, tak jak to bývá, udeřilo na druhé straně. Ve 35. minutě nechali domácí hráči trochu volného prostoru při rohovém kopu hostí a jejich matador Petr Kovář se nechytatelně opřel hlavou do míče. Ten tak vyrovnal na stav 1:1. Domácí však nesložili zbraně a v úplném závěru poločasu Radek Cinádr vsítil podruhé. Nadějně tak domácí odcházeli do kabin za stavu 2:1.  

Vyrovnávací branku přinesl druhý poločas

Po přestávce jakoby domácí jen udržovali hubený náskok. Z jejich hry se vytratila lehkost a téměř neohrožovali hostujícího brankáře. V 80. minutě přišel zákonitě trest, kdy domácí obrana nechala volného útočníka hostí Anatolije Chodjuše a ten vyrovnal na 2:2. Posledních deset minut to byla přetahovaná se šancemi na obou stranách, ale na skóre se již nic neměnilo.  


Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
Pavel Lukeš ( fanoušek ): Dneska měly naši soupeři z Dubu veliké štěstí. Náš tým hrál velmi dobře ale vůbec nám nešly přechody z obranné části do útočné a to byl náš hlavní problém.

TJ Dub
Petr Jakeš: Dneska sme hrály dobrou hru hlavně v obranné části, kdy soupeř nevěděl jak na nas hrát. Co se týče našich branek, měly sme i pěknou dávku štěstí.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - K. Starý [-] , F. Špán [-] (81. J. Štrobl [-] ) - P. Rosa [-] (79. S. Sitter [-] ) , V. Rosa [-] , R. Černý [-] , R. Cinádr [-] (66. D. Nový [-] ) - J. Mráz [-] , D. Rosa [-] (61. J. Mikeš [-] ) , P. Pešek [-] , M. Rosa [-] (46. J. Homolka [-] )

TJ Dub
V. Novák [-] - L. Friš [-] , P. Kovář [-] , T. Novák [-] , A. Choďjuš [-] , M. Rejžek [-] , V. Soumar [-] , P. Půbal [-] , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , D. Bartizal [-]

Hráči zápasu: J. Mráz - A. Choďjuš .
Místo: Nebahovy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - NOVÁK Václav (N), PROŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.