4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary díky své výhře atakují přední příčky


Branky


0

Volarští v domácím prostředí potvrdili body z předešlého kola a drží bronzovou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Iliev a Wágner mířili přesně

Do zápasu šel domácí tým s trojicí bratří Sedlákových a ti byli strůjcem bodového zisku. Všichni tři podporováni výborným Lukášem Ilievem a dobře hrajícím Vítem Wágnerem byli hlavní osou vítězství domácích. Tatran opět nepřesvědčil a zejména herně to nebylo nic moc. Hosté bez dvou opor, Zbořila a Hovorky, kteří jsou po minulém domácím zápase v trestu, neukázali téměř nic, ale díky špatné hře domácích stačili a odváží si z pod Bobíku milosrdnou prohru. Tatran od první minuty hrál až moc opatrně a jako by výsledky posledních kol na ně dost těžko dolehly. Tým se utápěl v kombinaci, nahrávka vázla a kdo měl míč, chtěl rozhodnout, a to nejde. Volarští šli do vedení sice rychle velmi dobře hrajícím Lukášem Ilievem, ale to bylo na dlouho vše. Až v závěru poločasu, kdy se tým vymanil ze své herní krize, a hosté sice zdatně sekundovali, ale bez ohrožení branky, dodal domácím klid v 38. minutě Vít Wágner, který má v poslední době z domácích nejlepší fazonu.

Druhý poločas byl podobný prvnímu

Pro domácí nebyl ani tak těžký soupeř, jako vlastní hra a kombinace. Nahrávka na dva metry je problém, kombinace je pojem neznámý a Volarští se tak letos strašně nadřou na branky, ale zejména na to, aby něco vymysleli. Petr Sedlák, který po dlouhé době po zranění nastoupil, byl oporou a překvapil, tím, že jako jediný se snažil rozehrávat a zejména dal té kostrbaté domácí hře myšlenku. Ve 47. minutě tedy hned v úvodu druhé části zvýšil Martin Sedlák na tři nula, ale byla to opět na dlouho jediná světlá chvíle této části hry.  Hned z protiútoku se osmělila i Borová Lada a Antonín Nahodil dal gól naděje. Volarští se po tomto okamžiku zatáhli víc do obrany, ale podnikání rychlých brejků nevycházelo a tak celý hluchý prostor v 75. minutě uzavřel Petr Sedlák, který vsítil gól klidu pro domácí a korunoval tím svůj výborný výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák: Chtěli jsme dnes zabodovat a konečně hrát fotbal. To první se nám povedlo, to druhé moc ne. Moc nám to zatím nejde a herně to není ono. Natrápíme se moc a moc na všechno a ještě sbíráme zbytečné červené karty. Dnes je to jen o bodech, a pro příští nedělí v Záblatí jsme si moc sebevědomí nezvedli.




Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - P. Sedlák [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-] (46. M. Peter [-] ) , F. Podracký [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - J. Hušek [-] , V. Tran [-] , J. Miko [-] , P. Juřík [-] , M. Smatana [-] , M. Vokurka [-] , T. Silovský [-] , A. Nahodil [-] , L. Miko [-] , V. Kočí [-]

ČK: 62. A. Wimberský .
Hráči zápasu: P. Sedlák .
Místo: Volary. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - ŠVARC Vladimír (N), TOMAŠČÍK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.