P. Rosa 47.
M. Rosa 52.
V. Rosa 60.
V. Rosa 76. (p.)
V. Rosa 86.
5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Nebahov přijela Svatá Máří jen s devíti hráči


Branky


47. P. Rosa , 52. M. Rosa , 60. V. Rosa , 76. V. Rosa (p.) , 86. V. Rosa
0

Svatá Máří Magdaléna držela nadějné skóre až do druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí tentokrát měli ulehčenou situaci, protože hosté přijeli pouze v devíti hráčích. V prvním poločase sice měli domácí míč neustále na svých kopačkách, ale prakticky skoro neohrozili hostujícího brankáře. Všechny pokusy končily na hradbě hostujících obránců nebo nepřesnou střelbou. Asi si schovávali střelný prach pro branku před domácí fanoušky.   Naštěstí pro Nebahovy hned zkraje druhé půle protrhnul střeleckou smůlu Petr Rosa a vzápětí za ním i Matyáš Rosa. Na poslední čtvrtinu zápasu si vzal taktovku do rukou i Václav Rosa a třemi góly (jeden z penalty) dokončil skóre tohoto zápasu. Budiž připsáno ke cti hostům, že statečně bojovali až do konce a i přes nepříznivý stav bojovali slušně a sportovně.


Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
David Nahodil ( fanoušek ): Hosté nám to velmi usnadnili. Lze ale podotknout a zvýraznit, že hráli s nadšením a bez faulů. Naši kluci,první poločas jen dobývali branku hostů a druhý už tam pár gólů naštěstí padlo.

SK Svatá Maří Magdaléna
Filip Dohnal ( hráč ve výslužbě ): První poločas byl z naší strany velmi dobrý, hrály jsme přesně to co se řeklo v kabině. Nebahovy přijely jako favoriti a na hřišti to bylo znát. Díky naší dobré obraně a dávkou štěstí první poločas skončil 0:0. Ale je znát že Nebahovy jsou i třídu výš a druhý poločas už to bylo znát.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - J. Mráz [-] , F. Špán [-] (71. D. Nový [-] ) , D. Rosa [-] (78. J. Štrobl [-] ) , J. Mikeš [-] - S. Sitter [-] (78. D. Holub [-] ) , R. Černý [-] (61. K. Starý [-] ) , V. Rosa [-] , P. Rosa [-] , R. Cinádr [-] - M. Rosa [-] (71. P. Starý [-] ) -

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Skalický [-] , R. Skalický [-] , M. Sýs [-] , F. Topka [-] , D. Chvál [-] , D. Kavan [-] , D. Košnař [-] , J. Kuneš [-]

ŽK: 85. D. Nový .
Hráči zápasu: V. Rosa .
Místo: Nebahovy. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - CINÁDR Jiří (N), MRÁZ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.