Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 11:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarské trápení pokračuje


0

Husinec v 10.kole Prachatického okresního přeboru zvítězil nad rezervou Volar B a stále atakuje přední příčky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly od Martina Vojtíška

Hosté přijeli jako favorit a podle toho se také na hřišti Volar představili. Od prvních minut si s nejslabším účastníkem pohráli a na půl plynu si dokráčeli pro tři body. Již v 5. minutě utkání se do domácí brány trefil mladý hráč Husince Martin Vojtíšek.Volary neměly skoro žádnou šanci prostřílet se k hostící brance, natož nějakou tu branku trefit. Hned po osmi minutách se znovu do domácí sítě trefil Martin Vojtíšek. Utkání i když domácím nevyšlo bylo zajímavé v tom, že se hrálo velmi slušně a nepadla v něm ani jedna žlutá karta. Padalo však dost gólů a to jen do domácí branky. V 17. minutě prostřelil gólmana Volar Igor Štangret. Do konce poločasu se už skóre díky bránění Volar nezměnilo. Do kabin domácí docházeli tak, jak počítali a to za stavu 0:3.  

  

V druhém poločasu byly domácím přidané další 2 branky

Druhý poločas nebyl ničím zajímavější, než ten první. Volarský tým měl za úkol ubránit co nejvíce míčů. Určitě jejich cílem bylo vstřelit nějakou branku, jsou však ale rádi, za 5 vstřelených branek do své sítě, také to od Husince mohlo dopadnout hůře. Po zahájení poločasu byly vstřeleny 2 branky skoro najednou. V 54. minutě se trefil Emerich Rauscher a hned po něm v 57. minutě se radoval Miroslav Wágner. Do konce druhého poločasu už žádný z gólmanů nebyl prostřelen. Husinečtí se tak stále drží na druhé příčce a tak jsou spolu se Záblatím a Vitějovicema ve hře o postup do krajské soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Pavel Zvonek (hráč domácích): S Husincem jsme se snažili i když to bylo lepší než ve Vltavici, ale na rozjetého soupeře to nestačilo. S tím, jak se blíží konec sezóny je vidět zlepšení. Stále to ale nevede alepsoň k bodu. Dnes to nešlo a Husinec byl jednoznačně lepší.




Sestavy


TJ Tatran Volary B
K. Neumann [-] - L. Svintek [-] , E. Hána [-] , V. Brňák [-] (24. V. Tůma [-] ) , V. Sivák [-] (64. A. Bledý [-] ) , P. Zelenka [-] , M. Laci [-] , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-]

TJ Slavoj Husinec
V. Heinzl [-] - P. Zelený [-] , M. Wágner [-] , J. Maroušek [-] - J. Pešek [-] , I. Štangret [-] (46. D. Černý [-] ) , M. Vazur [-] (46. E. Rauscher [-] ) - M. Vojtíšek [-] , R. Kneifl [-] , M. Předota [-] - P. Kůs [-]

Hráči zápasu: M. Vojtíšek .
Místo: Volary. Počet diváků: 30. Rozhodčí: MLYNÁR Kamil - ŠVARC Vladimír (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.