1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary si připsaly druhou prohru v řadě


Branky


54. L. Hybner - 11. S. Sitter , 28. K. Starý , 34. V. Rosa
0

Volarští tentokrát nestačili na Nebahovy a propadají se tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase si hosté pojistili výhru

Volarští vstoupili do utkání vlažně a hosté již v 11. minutě toho využili Stanislavem Sitterem, který skóroval. Domácí pokračují v nevýrazných výkonech, a jako by volarský fotbal procházel výkonnostní krizí. Hráči se ne a ne dostat do herní pohody. Hra vázne v kombinaci, která je nepřesná, nejsou schopni si solidně nahrát a dostat se před branku je velký problém. Tým se schází prakticky o jedenácti s maximálně jedním či dvěma náhradníky. Jediný, kdo v současné době drží tým je Lukáš Iliev na stoperu, kterému ještě sekundují Martin Sedlák s Lukášem Hybnerem a to je málo. Nedaří se zapracovat do týmu mladé hráče, a ti z rezervy stále nepřesvědčují výkonnostně, což je vidět na jejich výsledcích. Je to marný boj a výsledkem je páté místo. Boj o postup v letošní sezóně je zatím hodně vzdálen i když nebyl prioritou, jenže hra a postavení v tabulce neodpovídá tradici klubu. Sobotní zápas zahrál celek Nebahov velmi zkušeně a do poločasu prakticky rozhodl.V 28. minutě se do brány trefil Karel Starý a šest minut poté Václav Rosa.

Jeden gól domácích však skóre nezměnil

 Domácí sice v druhém poločase vsítili  Lukášem Hybnerem rychle gól naděje, ale to bylo z jejich strany vše. Nenašel se nikdo, kdo by dokázal vzít zodpovědnost na sebe, aby se tým opět dostal do hry. Naopak hosté mohli své vítězství pojistit, ale ani oni v druhém dějství neoslnili, ale tři body vezou na nebahovský kopec a to je pro ně důležité.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák (hráč domácích): Dnes jsme opět herně propadli. Nedaří se nám kombinace a taky rychle odchází síly. Je to další ztráta doma, i když soupeř je znám svou houževnatou hrou, která nám nesedí. Doma bychom ale měli vyhrávat, bohužel tomu tak není, a proto jsme letos tam kde jsme. Nyní již jen musíme zvládnout konec podzimu a připravit se na jaro.




Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - M. Sedlák [-] , M. Pospíšil [-] , K. Plzák [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-] , F. Podracký [-] , V. Wagner [-] (14. D. Dyba [-] ) , L. Hybner [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - F. Špán [-] , D. Rosa [-] (92. J. Štrobl [-] ) , K. Starý [-] , J. Mikeš [-] - R. Černý [-] (88. P. Starý [-] ) , P. Rosa [-] (90. D. Holub [-] ) , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] - S. Sitter [-] (66. D. Nový [-] ) , V. Rosa [-] -

ŽK: 76. S. Mach - 70. R. Černý .
Hráči zápasu: K. Starý .
Místo: Volary. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), NOVÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.