Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov si připsal tři body za svých šest gólů do volarské branky


Branky


18. L. Lebeda , 40. L. Lebeda , 48. M. Baraté , 50. L. Lebeda , 57. R. Šebánek , 78. V. Švarc - 34. V. Tůma , 63. V. Tůma
0

Sobotní zápas se odehrál na půdě Zdíkova, kam přijel volarský tým B. V prvním poločase se zdálo, že Volary nepojedou tolik poraženy. V druhém poločase ale dostaly další 4 branky. Ladislav Lebeda si vystřílel hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem obyčejný fotbal s pár góly

Povinné vítěství proti poslednímu týmu soutěže se nerodilo lehce. Před utkáním měli domácí problémy se sestavou, čekali na Václava Švarce, který nastoupil až v průběhu utkání. Čekalo se i na rozhodčího, který dorazil s půlhodinovým zpožděním. Hosté představili velmi mladý tým. V utkání měl plošnou převahu Zdíkov. Nebezpečí pro hosty hrozilo ze standardních situací. Po jedné z nich padl také první gól. Domácí Ladislav Lebeda se dobře zorientoval v pokutovém území a otevřel skóre 1-0. Nicméně pak se dlouho nedělo nic, kromě tradičního domácího neproměňování šancí. Hosté vstřelili překvapivou branku z první nebezpečnější šance. Zdíkovští hráči prohráli tři souboje s hostujícím Tůmou a sám jmenovaný prostřelil L. Švarce v brance Zdíkova. 1-1. Na tento vývoj reagoval domácí trenér stažením mladého J. Zemana, který měl v nohách dopolední zápas dorostu a poslal na hřiště P. Holcknechta. Zdíkov zvýšil aktivitu a po dalším rohu vstřelil Ladislav Lebeda svojí druhou branku - 2:1. Za takového stavu se šlo i do kabin.  

Druhá půle přinesla čtyři góly

Druhá půle začala náporem Zdíkova a tentokrát padaly i góly. Nejprve se po rohu prosadil aktivní Miklós Baraté - 3:1, po chvíli završil svůj hattrick Ladislav Lebeda - 4-1. Laciný gól daroval hostující brankář  Romanu Šebánkovi - 5-1. Pak se hosté trefili ještě jednou a stálo to za to.  Vlastislav Tůma se na půlce podíval směrem k domácí brance a dlouhým nákopem ze hry překonal L. Švarce podruhé 5-2. Definitivní podobu dal výsledku V. Švarc, který zvyšoval už na 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek (kapitán domácího týmu): K pochvale hostí musíme dodat, že se jednalo o krásný gól, který by mohl být zařazen do sestřihu gólů měsíce. V závěru se prosadil i Václav Švarc, který však v dnešním zápase spálil nejméně čtyři vyložené šance. Pokračovalo naše neproměňování šancí, které nás trápí již celý podzim. Hledáme střelce. Dnes se utkání povedlo střelecky Láďovi Lebedovi, za což jsem rád. Kdybychom proměnili jen polovinu toho, co jsme nedali, skončilo by utkání dvojciferným výsledkem".




Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - V. Švarc [-] , R. Kurej [-] , J. Zeman [-] , L. Lebeda [-] (65. Š. Kurej [-] ) , M. Vondráček [-] , M. Baraté [-] , Z. Kluibr [-] , R. Šebánek [-] , Š. Kurej [-] , P. Lampa [-]

TJ Tatran Volary B
A. Bledý [-] - V. Tůma [-] , L. Svintek [-] , E. Hána [-] , F. Muzika [-] (46. P. Zelenka [-] ) , V. Sivák [-] (75. K. Neumann [-] ) , D. Žárovský [-] , M. Laci [-] , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , P. Zvonek [-]

Hráči zápasu: L. Lebeda - V. Tůma .
Místo: Zdíkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MARTAN Václav (N), MUZIKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.