2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výherní pásmo Záblatí stoply Lhenice


Branky


0

 V neděli 1.11.2015 jel tým Lhenic na záblatskou půdu. Čekalo se, zda-li alespoň Lhenice dokáží Záblatí zastavit. Nepřišla sice prohra, ale remíza. Pravdou je, že lhenický tým B byl obohacen o lepší a zkušenější hráče z A týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav již v prvním poločase

V předposledním domácím zápase podzimu čekal na Sokol nevyzpytatelný soupeř ze Ktiše, který je díky spolupráci se Lhenicemi vždy zkvalitňuje sestavu několika hráči tamního A týmu. Cílem domácích bylo potvrdit cenné vítězství z Vitějovic a potvrdit bodový odstup od tohoto nejbližšího pronásledovatele. Tento plán však dostal trhliny hned v úvodu zápasu, kdy série chyb domácích hráčů vyústila ve vedoucí branku hostujícího týmu. O tuto branku se postaral hostící hráč Michal Mahák 0:1. Hosté se však z vedení neradovali dlouho, neboť záhy bylo vyrovnáno, když v úniku skóroval domácí Josef Sarauer – 1:1. Převážnou část 1. poločasu se hrál vyrovnaný zápas, přesto jeho konec patřil domácím, kteří se dostali do několika nadějných šancí a zejména hlavičku domácího Lukeše zastavoval hostující gólman na hranici brankové čáry. Když z následujícího závaru a nastřelené ruce zůstala píšťalka rozhodčího němá, odcházelo se do kabin za remízového stavu.

 

   

Byly kopnuty další góly, stejně hra skončila remízou

 Jakoby poločasová přestávka domácím ublížila, neboť ti po změně stran předvedli zatím svůj nejhorší podzimní výkon, přičemž se v sestavě domácích nenašel nikdo, kdo by tým v této chvíli pozvedl. Vedoucí gól hostů po dalekonosné střele tak byl logickým a spravedlivým vyústěním dění na hřišti, o gól bylo postaráno Rostislavem Houškou 1:2. Naštěstí pro záblatské, nedokázali hosté během útlumu domácích tento stav navýšit, a tak s koncem zápasu stále žila pro domácí naděje na bodový zisk. O ten se nakonec postaral domácí Milan Vorlíček, který lysáčky zahrál volný přímý kop v době, kdy se hosté teprve připravovali na nadcházející standardní situaci, a dokonale tak zaskočil nejen soupeře, ale i domácí příznivce – 2:2. Vítězství mohli paradoxně na svou stranu převážit domácí v poslední minutě zápasu, ale přímý kop z hranice velkého vápna poslal domácí kapitán Lachkovič vedle branky. Tentokráte tak záblatští získali na svém hřišti pouze jediný bod, vzhledem k výkonu ve 2. poločase za něj ale mohou být rádi a stále jako jediní zůstávají v tabulce neporaženi.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - D. Lachkovič [-] - M. Kolafa [-] - J. Sarauer [-] (16. A. Balica [-] ) , J. Hálek [-] , A. Černý [-] (60. V. Rosenbaum [-] ) , Z. Kneifl [-] (75. M. Vorlíček [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - R. Houška [-] (82. P. Prenner st. [-] ) , P. Šíma [-] (62. J. Mrkvička [-] ) , V. Pilát [-] , J. Krotký [-] (73. P. Sládek [-] ) , J. Exner [-] , L. Burda [-] , J. Růžička [-] (83. P. Pořádek [-] ) , M. Mahák [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-]

ŽK: 78. J. Lukeš - 63. J. Exner , 78. J. Krotký , 85. P. Sládek .
Hráči zápasu: D. Lachkovič , M. Vorlíček - M. Mahák , V. Pilát .
Místo: Záblatí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LITVAN Jiří (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.