0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice si vezou tři body, Nebahovy neskórovaly jediným gólem


Branky


0

Ačkoliv očekávání bylo velké alespoň na remízu, žádný bod nepřišel. Všechny tři body si domů odvezly Vitějovice. I když byly Vitějovice v roli favorita, přesto všichni z Nebahovických čekali, nebo spíše doufali alespoň v remízu. Domácí fanoušci tak byli zklamáni dvougólovou prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem vyrovnaný poločas

V tradičním derby v Nebahovech se hrál pohledný fotbal, ale se šťastnějším koncem pro hosty. Domácí měli po celý zápas mírnou převahu a donutili hosty k obranné hře. Ve 23. minutě však kopali hosté nepřímý kop a na centrovaný míč si nejvýše naskočil stoper hostí Václav Ludačka a ranou o zem přehodil domácího brankáře. Tento gól vyburcoval domácí ještě k větší aktivitě, která však končila na perfektně organizované obraně hostí.První poočas přinesl spoustu akcí a příležitostí, ale žádná šance nebyla proměněna v gól, nebo prostřelení jakéhokoliv gólmana. Za stavu 0:1 odcházeli hráči týmů do kabin.  

V 90. minutě padl poslední gól

 Hráči se na hřiště vrátili plni očekávání a domácí s cílem, alespoň vyrovnat. Stejný obraz měl ale i druhý poločas a vypadalo to na nejtěsnější vítězství hostů. Celý druhý poločas se čekalo na další góly od obou produktivních týmů. Až nakonci se však pořádně rozhodlo. V 90. minutě  z brejku vystřelil Karel Penzenstadler, jeden z domácích obránců nešťastně tečoval jeho střelu do protipohybu brankáře, a tak pečetil výhru hostí. Hosté si tedy odvezli cenné tři body a neztratili kontakt se špičkou tabulky


Ohlasy k zápasu



TJ Vitějovice
David Trojan (hráč hostujícího týmu): Myslím, že jsme sem jeli v roli favorita. Svou roli jsme potvrdili, ale Nebahovy nehrály vůbec špatně. Čekali jsme ale, že to bude těžší fotbal. V devadesáté minutě se nádherně trefil náš hráč Karel Penzenstadler.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - F. Špán [-] , J. Mikeš [-] (84. R. Medřický [-] ) , K. Starý [-] , D. Rosa [-] (46. J. Štrobl [-] ) - P. Rosa [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] (68. P. Starý [-] ) - S. Sitter [-] (62. D. Nový [-] ) , V. Rosa [-] , M. Rosa [-] (62. J. Homolka [-] ) -

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Mráz [-] , M. Trojan [-] (83. J. Mareš [-] ) , M. Raušer [-] (89. J. Doubek [-] ) , J. Vlček [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Tremmel [-] (46. P. Novák [-] )

ŽK: 54. V. Rosa , 90. J. Homolka - 74. V. Ludačka .
Hráči zápasu: P. Fučík .
Místo: Nebahovy. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Heinzl Václav - NOVÁK Václav (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.