1:3
(1:1)
21. V. Rosa
52. J. Mráz (p.)
71. M. Rosa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice si doma 3 body nevybojovaly


Branky


8. J. Exner - 21. V. Rosa , 52. J. Mráz (p.) , 71. M. Rosa
0

Po minulém kole, kdy Nebahovy nevstřelily jediný gól, si tentokrát hezky zahrály. Lhenicím nastřílely tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav

Zápas dvou sousedů v horní polovině tabulky při krásném, spíše letním počasí, sliboval divákům dobrý sportovní zážitek. Také hned od začátku domácí zabrali a Jan Exner v osmé minutě využil snad jediné chyby hostujícího stopera Jiřího Mráze a po samostatném úniku z levé strany prostřelil brankáře. Od té doby převzali iniciativu hosté a vynutili si pár brankových příležitostí. Jednu z nich proměnil v 21. minutě Václav Rosa,  když zahrával trestný kop z pravé strany a nádherným obloučkem "do šibenice"  přehodil domácího brankáře. Ten svou chybu ovšem napravil, když v závěru první půle kryl stejnému střelci penaltu. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:1.  

Hostující obrana nestíhala, nic to však neznamenalo

Do druhé půle se šlo tedy za nerozhodného stavu. Jenže hosté dostali v 52. minutě šanci na reparát, když rozhodčí posoudil podražení P. Rosy ve vápně brankářem jako penaltové.  Tentokrát se k míči postavil stoper Jiří Mráz a chladnokrevně zavěsil.  Od té doby domácí zvýšili obrátky a hostující obrana místy nestíhala, jenže v 71. minutě nádherně po křídle utekl střídající Dan Nový a našel Matyáše Rosu, který z této pozice umí... 1:3. Pak už se hosté soustředili na ubránění slibného náskoku a nedovolili domácím prakticky žádné výrazné ohrožení jejich branky. Hosté se ziskem třech bodů posunuli v tabulce na krásné čtvrté místo a zažívají jeden z nejpovedenějších podzimů za poslední roky.


Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - J. Prenner [-] , P. Borovka [-] , P. Sládek [-] (56. J. Mrkvička [-] ) , R. Houška [-] , J. Krotký [-] , J. Exner [-] , M. Mahák [-] (46. S. Bečvář [-] ) , L. Burda [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - J. Štrobl [-] (87. P. Starý [-] ) , J. Mikeš [-] , D. Rosa [-] , J. Mráz [-] - R. Cinádr [-] , P. Rosa [-] (58. D. Nový [-] ) , V. Rosa [-] , R. Černý [-] - S. Sitter [-] (90. D. Holub [-] ) , M. Rosa [-] (89. R. Medřický [-] ) -

ŽK: 90. P. Borovka - 89. D. Nový , 91. J. Mráz .
Místo: Ktiš. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Heinzl Václav - LITVAN Jiří (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.