J. Zeman 81.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdol udolal na domácím hřišti Stráž


Branky


81. J. Zeman
23

Fotbalisté Suchdola v 6. kole Okresního přeboru zvítězili nad Stráží nejtěsnějším možným výsledkem. O osudu zápasu rozhodla jediná branka, postaral se o ni před koncem druhého poločasu Jakub Zeman. Domácí mají ze šestého zápasu třetí výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Do Suchdola jsme jeli s vědomím, že budou posíleni o hráče z „A“ týmu, který odehrál své utkání již v sobotu – tedy o den dříve. Nám se do sestavy vrátil dlouhodobě zraněný Kollár, ale naopak nám zase chyběli Jančura s Dědičem. První poločas se nesl v duchu několika šancí na obou stranách, kdy byl míč více na kopačkách domácího celku, ale více nebezpečnějších akcí jsme si vytvořili my. Bohužel se neujala žádná. 

Branka Zemana rozhodla, že body zůstanou doma

Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu zahozených šancí na obou stranách. Zásadní chvíle přišla asi v 80. minutě, kdy se po celý zápas osobně bráněný Mikuláštík dostal ke střele, kterou vytáhl gólman s vypětím všech sil na břevno a poskakující odražený míč dobíhající Zvára ve vyložené šanci tváří v tvář gólmanovi, bohužel netrefil ideálně a přestřelil branku. A proto přišel trest hned z následujícího protiútoku, když se za soupeře prosadil teprve po minutě pobytu na hřišti Jakub Zeman. Suchdol zbytek zápasu odehrál zkušeně, kdy držel míč většinou na svých kopačkách a naše snaha o vyrovnání byla spíše již „platonická“. Nutno říci, že zápasu by asi spíše slušela remíza, ale na to se historie neptá. A proto musíme tuto prohru zkousnout a zabrat v dalších zápasech, abychom se odlepili z dolních pater tabulky.

Zdroj: Facebook - Sokol Stráž nad Nežárkou



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - F. Rácik [-] , T. Koranda [-] (88. M. Havelka [-] ) , D. Čáp [-] (46. M. Čáp [-] ) , J. Vaněk [-] , D. Trmal [-] (55. R. Šebesta [-] ) , J. Záruba [-] , M. Dunaj [-] , K. Trmal [-] , T. Kamiš [-] (80. J. Zeman [-] ) , M. Durek [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Žižka [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] (88. O. Skipala [-] ) , D. Přílepek [-] , M. Píšan [-] , M. Podsclan [-] , V. Dvořák [-] , J. Eger [-] , J. Kollár [-] (46. J. Čada [-] )

ŽK: 62. J. Záruba , 85. M. Čáp - 38. J. Kozel , 56. M. Zvára .
Hráči zápasu: D. Čáp , M. Dunaj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kříž Karel - ERNST Martin, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Tomáš Grünn
Tip experta: výhra domácích

Pokud zase nedá útočník Stráže Mikuláštík sedm gólů, body zůstanou doma.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích