3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína rozhodla o výhře nad Chlumem až ve druhém poločase


Branky


23

Jednoznačná záležitost. Fotbalisté Staré Hlíny na domácím hřišti napravili předchozí porážku a proti Chlumu si připsali plný bodový zisk. Za výhrou vykročili gólem v 51. minutě a po trefách Štědrého, Marka a Jedlličky slaví po výhře 3:0 tři body a posun na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V sobotu 26.9. 2020 zavítal na hřiště FK Stará Hlína v rámci 6. kola okresního přeboru, tým TJ Jiskra Chlum u Třeboně. Domácí Stará Hlína vstupovala do utkání s cílem naplno bodovat. Úvod zápasu patřil domácímu celku ze Staré Hlíny, který se prezentoval pohlednou kombinační hrou, dobrým pohybem a množstvím přesných nahrávek. Nekompletní hostující tým Jiskry statečně odolával tlaku domácích, kteří se dostávali do mnoha gólových příležitostí, ale z žádné i stoprocentní šance se jim v prvním poločase utkání nepodařilo skórovat. Stará Hlína se tlačila do útoku, ale bez gólového efektu a tak se šlo do přestávky za stavu 0:0.

Tři branky domácích ve druhé půli

Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil, Hlína se snažila překonat obranný val hostující Jiskry. Ke změně skóre došlo až v 51. minutě utkání. Zkušený Miroslav Šauer přesnou přihrávkou do pokutového území vybídl ke vstřelení úvodní branky utkání nabíhajícího Tomáše Štědrého, který pohotovou střelou překonal golmana hostující Jiskry. Stará Hlína přesnou rozehrávkou dostávala hostujícího tým pod tlak a vytvářela si šance ke vstřelení uklidňující branky, což se podařilo v 67. minutě. Mojmír Vonka zahrával z hranice pokutového území trestný kop, který hostující brankař vyrazil a dobíhající Václav Marek nekompromisní dorážkou zvýšil na 2:0. Stará Hlína pokračovala ve spalování příležitostí, několikrát nastřelila brankovou konstrukci. V 79. minutě zápasu dostal příležitost si vyzkoušet roli útočníka domácí golman Jan Jedlička. Svou šanci využil o tři minuty později, kdy se nejlépe zorientoval v pokutovém území Chlumu a přesnou střelou z otočky navýšil vedení domácí Hlíny na 3:0 a tím stanovil i konečný výsledek utkání. Fotbalisté Staré Hlíny na domácím hřišti napravili předchozí porážku a proti Chlumu si připsali plný bodový zisk a povinnou výhrou se posunuli na čtvrté místo tabulky. Hosté z Chlumu si zaslouží pochvalu za sympatický a bojovný výkon.

Autor: Petr Šauer



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Dolejší [-] (66. Z. Hrabal [-] ) , D. Širhal [-] , J. Hrbek [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] (79. J. Jedlička [-] ) , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] - T. Štědrý [-] (72. M. Pfeifer [-] ) , V. Marek [-] (64. S. Kadlec [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Z. Badinka [-] - J. Hájek [-] , M. Němeček [-] , M. Čáp [-] , J. Matoušek [-] , D. Sejk [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 89. J. Hrbek - 44. P. Eliáš , 66. L. Řepa .
Hráči zápasu: R. Chmátal , M. Šauer .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: FILO Zdeněk - HERZOG Radek, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Tomáš Grünn
Tip experta: výhra domácích

Stará Hlína doma na pěkném hřišti potvrdí svoje kvality a vyhraje s přehledem.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích