P. Zejda 69.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Staré Hobzí doma prohrálo s Novosedly


Branky


21

Fotbalisté Hobzí ve 4. kole Okresního přeboru prohráli na domácím hřišti s Novosedly 1:2. Hosté šli do vedení po gólu Voldřicha, před přestávkou zvýšil jejich vedení Škola. Domácí korigovali skóre až v 69. minutě zásluhou Zejdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 6. minutě vystřelil Lukáš Voldřich k bližší tyči a hosté vedli 0:1. Poté se většina poločasu odehrávala před brankou Novosedel, ale obrana hostů odolávala tlaku domácích, hlavně šance Ličky volaly po gólu. V nastaveném čase prvního poločasu šli hosté zahrávat rohový kop, Mazanec posadil míč na hlavu Michala Školy a hosté vedli 0:2. Ve druhé půlce šel napřed sám na bránu Voldřich a brankář jeho střelu vyrazil na roh. Za dvě minuty domácí snížili hlavou Pavla Zejdy po rohovém kopu. Domácí se hnali aspoň za vyrovnáním, ale výsledek 1:2 už vydržel.



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Jestli jsme měli v minulém zápase potíže se sestavou, tak teď to byli super potíže. Ke třem zraněným hráčům se přidali další dva, jeden byl v práci a ještě nemohl Vohák. Takže jsme nastoupili v jedenácti lidech a na lavičce byl zraněný Nohava. Hned v úvodu jsme dali gol, ale pak jsme se celý první poločas bránili, někdy až velkému tlaku domácích. Pak jsme dali gol do šatny, což domácí asi srazilo, protože v druhé půlce jejich tlak už nebyl takový, ale stále měli balon na kopačkách více než my. Dvě minuty před brankou na 1:2, šel Voldřich sám na bránu, škoda bylo by po zápase. My už jsme výsledek ubránili a jsme za to velice rádi, protože převaha domácích byla místy obrovská, ale jejich akce většinou končily před šestnáctkou. My jsme dali o gol víc a proto jsme vyhráli. Všem hráčům chci poděkovat, protože dnes to bylo hlavně o bojovnosti, vůli a morálce.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - J. Habr [-] (51. D. Bauer [-] ) , F. Štibich [-] (78. H. Bican [-] ) , V. Zejda [-] , P. Zejda [-] - D. Malášek [-] (82. R. Frelich [-] ) , Z. Fišer [-] , R. Brůžek [-] , V. Dvořák [-] - B. Brůžek [-] , O. Lička [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - K. Michal [-] , L. Voldřich [-] , J. Mazanec [-] - P. Zeman [-] , P. Hrubý [-] , M. Škola [-] (89. T. Nohava [-] )

Hráči zápasu: L. Voldřich , R. Poborský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Náprava Miroslav - JANÁK Pavel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza