2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž vydřela výhru na Číměří ve druhém poločase


Branky


11

Soubojem Stráže nad Nežárkou a Číměří pokračovalo 1. kolo Okresního přeboru. Utkání se rozhodlo ve druhém poločase. Domácí tým po špatném začátku prohrával, ale zápas dokázal otočit a ve druhé půli si vítězství pohlídal a sezonu nastartoval lépe než hostující Číměř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V neděli 23.8.2020 jsme odehráli první mistrovský zápas. Na strážském pažitu jsme přivítali mužstvo Číměř/Bystřice B. Naše mužstvo bylo oproti předešlým dvěma přípravným zápasům již skoro kompletní, ale i tak ještě několik hráčů laboruje se zraněními. Do zápasu jsme vstoupili poměrně svižně, kdy jsme si vypracovali minimálně tři tutové šance ke skórování. Byl to ale soupeř, který vsítil z ojedinělého brejku Filip Kopřiva a ve 14. minutě šel do vedení. To trochu naše borce vykolejilo a hra kterou jsme převáděli nebyla ideální. Nakonec jsme se ale dočkali a po faulu na aktivně hrajícího Daniela Přílepka zahrával trestný kop Dědič, který přetaženým centrem našel Petra Přílepka a ten hlavou servíroval pocukrovanou přihrávku před branku, kde míč hlavou do brány doklepnul Jakub Jančura. Do kabin jsme tedy šli za stavu 1:1.

Domácí vydřeli tři body

Druhý poločas se nesl v nastoleném trendu a to v duchu několika našich spálených šancí. Hosté opět hrozili většinou z brejkových situací, přičemž když už se dostali na dostřel naší brány, tak spolehlivě vše lapil výborně chytající Žižka. V 65. minutě zatáhl míč po levé straně dle svého „dobrého zvyku“ Mikuláštík a zpětnou přihrávkou vyzval Miroslava Píšana ke skórování a ten se nemýlil – 2:1. Výhru jsme do konce utkání mohli několika „loženkami“ potvrdit, ale nabízenými šancemi jsme ve všech případech pohrdli a tak se skóre již neměnilo.

Zdroj: Facebook, Sokol Stráž nad Nežárkou



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Žižka [-] - P. Přílepek [-] , J. Dědič [-] (46. M. Podsclan [-] ) , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] (87. O. Skipala [-] ) , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , V. Dvořák [-] , J. Eger [-] (1. M. Píšan [-] )

Číměř
A. Janata [-] - V. Hašek [-] (67. J. Jehnět [-] ) , J. Pánek [-] (80. P. Nižník [-] ) , M. Veith [-] , M. Pánek [-] , F. Kopřiva [-] , J. Kaiseršot [-] , P. Hornek [-] , J. Drábik [-] , M. Drabík [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 14. M. Drabík , 44. T. Kratochvíl .
Hráči zápasu: P. Žižka , P. Přílepek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOŘÍNEK Luboš, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Číměř má zkušený tým plný skvělých fotbalistů a Stráž je doma silná, tak mi vychází remíza.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích