3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí obralo vedoucí Kaplici B o dva body


Branky


32. P. Pavlis , 54. J. Písko - 24. O. Říha , 76. P. Janura
10

Kaplické béčko, lídr okresního převoru, přijelo na hřiště Přídolí. Domácí dokázali hostům sebrat dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

K dalšímu střetnutí zavítala kaplická rezerva do Přídolí. Domácí v loňské nedohrané sezóně během podzimu získali jeden jediný bod. Do nového soutěžního ročníku však vstoupili s obměněným kádrem a na jejich bodovém zisku je to znát. Po čtyřech kolech jich na kontě již měli osm. Bezbrankový stav vydržel do čtyřiadvacáté minuty. Kapličtí vybojovali míč na polovině hřiště, Lattner zatáhl míč po lajně, ideálně jej předložil nabíhajícímu dorostenci Ondřeji Říhovi, který svým prvním gólem mezi dospělými poslal kaplickou rezervu do vedení – 0:1. Uběhlo však jen osm minut a Přídolští srovnali. Na konci brejkové situace byl přesně zakončující Patrik Pavlis – 1:1. 

Kaplické šance k výhře nevedly

Po změně stran si Kapličtí vypracovali převahu, hrálo se téměř výhradně na polovině domácích, ale byli to hráči Přídolí, komu se podařilo skórovat. Po dalším rychlém výpadu otočil skóre v jejich prospěch kapitán Josef Písko – 2:1. Po inkasované brance tlak Spartakovců ještě zesílil, Přídolští dlouhé minuty odolávali. Až v 76 minutě zatáhl míč po straně Presniakov a po jeho ideální přihrávce zacílil přesně k tyči kapitán Petr Janura – 2:2. Nemuselo zůstat jen o vyrovnání, Kapličtí dál tlačili, ale to se jim mohlo stát osudným. V 88 minutě jej od pohromy uchránil až povedený skluz vracejícího se obránce Zifčáka. Tři body pak měl v samotném závěru na kopačce zkušený Pavel Pulec, který se na malém vápně ocitl ve stoprocentní příležitosti, ale gólman jej reflexivně vychytal. V penaltovém rozstřelu pak měli pevnější nervy domácí a díky tomu si připsali na své konto bod navíc.   

 

Napsal Libor Granec - FK Spartak Kaplice

 



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - Z. Moťka [-] , M. Štěpán [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] - P. Pavlis [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Havel [-] , D. Pavlis [-] - F. Kotlár [-] - Z. Moťka [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - Š. Marek [-] , M. Zifčák [-] , P. Janura [-] , P. Lattner [-] , I. Presniakov [-] , V. Beránek [-] , M. Hosenseidl [-] , F. Hejna [-] , M. Kubata [-] , P. Jirka [-]

ŽK: 42. M. Radychovskyj , 56. P. Pavlis , 78. Z. Moťka - 51. F. Hejna .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KAINC Petr (N), ŘIMNÁČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích