Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov tenisovým výsledkem zvítězil v Horní Plané, Haláček řádil


6

V úvodním kole si Kájov připsal překvapivě vysokou výhru na hřišti Horní Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali čtyřbrankový náskok

Ve 13. minutě po centru Žilavého byl před vápnem sražen Andrej Didkivski. Trestný kop poslal Josef Haláček přesně k tyči, 0:1. Ve 25. minutě se po spolupráci Žilavého s Holienčinem k centru ve skluzu dostal Jan Čer, a míč zapadl přesně do šibenice, 0:2. Ve 29. minutě domácí u svého vápna pokazili rozehrávku, k míči se dostal Josef Haláček, obhodil si obránce a chytrým lobem levou nohou přehodil brankáře Indru, 0:3. Další ztrátu domácích na vlastní polovině ve 43. minutě zachytil Čabela a chytrým pasem poslal do sóla Daniela Holienčina, který přeloboval brankáře na poločasových 0:4.

Zkušený Kájov kontroloval svůj náskok

Po faulu na Maršála se v 60. minutě kopal další trestný kop. Střela Josefa Haláčka zamířila od tyče do branky, 0:5. Byla to jeho třetí branka v utkání. Po rychlé spolupráci Koritara s Bednářem se ve vápně dostal k zakončení Vojtěch Ryneš a placírkou po zemi k tyči dal na 1:5. Střely domácích s jistotou kryl hostující brankář Tomáš Galko. V 83. minutě přišel únik po křídle Andreje Didkivského a následná gólová přihrávka na Ondřeje Maršála, který ve skluzu dal na konečných 1:6. 

 

Autor: Jan Petřík - Kájov



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
J. Indra [-] - L. Brůha [-] , P. Trančík [-] , T. Komžák [-] , P. Kostínek [-] , M. Matas [-] , V. Růžička [-] , M. Bednář [-] , R. Šedivý [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] , P. Doubek [-] - J. Haláček [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - D. Holienčin [-] , O. Maršál [-] , D. Čábela [-]

Hráči zápasu: J. Haláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - OLŠÁK Otakar (N), NOVOTNÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích