Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit tentokrát nezaváhal, Mokré rostřílelo Vrábče vysoko 6:3


Branky


8

Fotbalisté Mokrého po minulém neúspěšném zápase bez vítězství zabrali. Tentokráte už na domácím hřišti, které prošlo rekonstrukcí skolili šesti góly poslední tým soutěže Vrábče a přiblížili se v tabulce Včelné a Kamennému Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houska nastřílel hattrick během první půle

Poprvé o sobě dali domácí vědět ve 14. minutě, Kaše se skvěle uvolnil a předkložil míč do prázdné branky Petru Houskovi, který pohodlně zakončil - 1:0. O dvě minuty později si oba útočníci své role vyměnili, Houska ideálně naservíroval a Petr Kaše neměl problém uklidit balón do sítě - 2:0. Ve 22. minutě dodal na domácí kopačky klid opět Petr Houska. Ve 31. minutě zkompletoval Petr Houska hattrick a bylo o vítězi téměř rozhodnuto. Hosté ale nesložili zbraně a těsně před koncem poločasu se rozběhl z vlastní poloviny Petr Sedlický, dostal se až před brankáře Zhukova a přízemní střelou na zadní tyč upravil na 4:1. Konec prvního poločasu.

Domácí berou všechny body

Ve druhém poločase se skóre měnilo až 51. minutě, Petr Kaše poslal do samostatného úniku Jana Dvořáka a ten se tváří tvář brankáři Beranovi nemýlil. V další desetiminutovce se s góly roztrhl pomyslný pytel. V 63. minutě napadal Petr Štumbauer rozehrávku soupeře, až se dostal za všechny protihráče a dovezl míč do prázdné branky - 6:1. Zdálo se, že hosté odjedou s debalkem, ale o čtyři minuty později si domácí brankář Zhukov vybral slabší chvilku a dalekonosnou střelu Jaroslava Ohrazdy pustil pod vlastním tělem. To ale nebylo všechno. V 70. minutě hosté opět snižují, brankář Zkukov vyrazil jedovatou střelu přímo k nohám Jiřího Vejskraba a ten dorazil do prázdné branky. Další šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Suma sumárum – Mokré porazilo Vrábče vysoko 6:3 a posunulo se na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Kaše (hráč): Poprvé v letošní sezóně jsme nastoupili na nově zrekonstruovaném domácím pažitu a od začátku jsme udávali tempo. Až na krátký výpadek ve druhé půli jsme měli utkání pod kontrolou a myslím, že zaslouženě bereme tři body.




Sestavy


TJ Mokré
V. Zhukov [-] - V. Voleman [-] , J. Dvořák [-] , P. Štumbauer [-] , P. Kaše [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-] , D. Hrádek [-]

TJ Vrábče
J. Beran [-] - J. Dušek [-] , M. Šerý [-] , M. Filištein [-] , L. Koclíř [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , D. Kokrment [-] , T. Knytl [-] , M. Vrba [-] , Š. Ohrazda [-]

ŽK: 50. P. Štumbauer , 61. J. Dvořák , 78. V. Voleman .
Hráči zápasu: J. Dvořák , P. Houska .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STACH Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), HEJPLÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ačkoliv Vrábče překvapilo v minulém kole, více věřím klukům z Mokrého.