Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hřiště v Lipí nedobyto! Dívčice odjely domů s prázdnou


Branky


14

Fotbalisté Lipí v 5. kole III. třídy zvítězili z pozice druhého mužstva v tabulce nad Dívčicemi 3:1 a zůstaly tak na dostřel Kamennému Újezdu. K výhře výrazně přispěl Lukáš Kruťko, který v prvním poločase poslal domácí do vedení 2:1. Ve druhém poločase zvýšil opět na rozdíl dvou gólů Holinka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Lipí vstoupilo do zápasu dobře. Bylo aktivnější na míči, ale v úvodních minutách si větší šanci nevytvořilo. Vetšinu prvního poločasu se míč pouze nakopával na rychlonohé útočníky, ale žádnou brankovou příležitost si nikdo nevytvořil. Až v 18. minutě měl šanci Říha, ale jeho pokus skončil vysoko nad. I hosté se pokoušeli o nebezpečné nákopy, ale ani Ježek ani Čuhaj se nedostali do vyložené příležitosti. Ve 26. minutě fauloval ve vápně hostující Strnad a domácí šli do vedení 1:0 z penalty díky Davidu Vondrouškovi. Ve 31. minutě po pěkné indivudální akci srovnal stav zápasu Michal Ježek. Hosté zatlačili svého soupeře a vytvořili si místy až drtivý tlak, ale místo toho aby vstřelili vedoucí branku, tak po nenápadném rohovém kopu vrátil vedení domácím Lukáš Kruťko - 2:1. 

Lipí dál pokračuje na vítězné vlně

Po výměně stran mohly Dívčice srovnat, hlavička Rejdala po skvělém centru Šťastného však skončila v moci Macháčka. Domácí poté jakoby převzali iniciativu a útočili převážně oni, do velkých šancí se však nedostávali. Až v 74. minutě se dostal ke střele Jiří Holinka, jehož nechytatelná rána skončila za zády Kácala. Chvíli poté byl znovu v akci Vondroušek, který tentokrát přihrával na Kruťka. Zakončení středního záložníka domácích ale zablokovala obrana. O pár minut později mohlo být v Lipí ještě veseleji, brankář Kácal ale skvělým zákrokem vytáhl téměř jasný gól. Ve zbytku utkání už se nic neudálo. Lipí tak popáté v řadě zvítězilo a dále tak kráčí za vytouženým postupem. Dívčicím se naopak hodně vzdálilo čelo soutěže. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Odehráli jsme slušný první první poločas, kdy jsme měli i nějaké šance. Byli jsme opět potrestáni za naše školácké chyby. Ve druhém poločase jsme zase byli příliš pasivní a moc šancí si nevytvořili. Sice jsme poprvé prohráli, ale nic se neděje, jedeme dál.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , M. Svoboda [-] , T. Jinek [-] , T. Bakalář [-] , J. Dušek [-] - P. Boháč [-] , J. Říha [-] , D. Vondroušek [-] , L. Kruťko [-] , J. Holinka [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - J. Valenta [-] , M. Čuhaj [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

ŽK: 49. M. Svoboda , 61. J. Mojžíš .
Hráči zápasu: T. Bakalář , J. Dušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - RŮŽIČKA Jan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I když budeme tento víkend oslabeni o naše útočné duo, přesto věřím ve výhru.