T. Carda 16.
T. Carda 22. (p.)
L. Vališ 68.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice slaví další domácí výhru, Stropnici zlomil dvěma góly Carda


Branky


16. T. Carda , 22. T. Carda (p.) , 68. L. Vališ - 70. J. Haňur
12

Nové Hodějovice pokračují v parádním vstupu do sezóny a nyní se dočkaly dalšího domácího vítězství. V utkání s Horní Stropnicí domácí celek vedl po prvním poločase a i když byl v prvních minutách toho druhého pod mírným tlakem, všechny šance přežil a dalším gólem pojistil výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dvakrát trefil jen Carda

Horní Stropnice přivezla do Hodějovic nezvykle mladý tým a do autobusu přibalila i pár místních fanoušků, kteří o sobě sem tam dali slyšet. Jak je již zvykem, na domácí nepřišlo víc jak dvacet lidí. Prvních dvacet minut byli domácí lepším týmem nebo minimálně si vypracovali více příležitostí ke vstřelení gólů. Dva také dali, když se nejprve z dorážky a následně z penalty prosadil Tomáš Carda. Ten ještě vybídl ke skórovaní Blažka, který zkoušel kličky alá Pelé, bohužel bez úspěchu. Hosté se ke konci poločasu zvedli a začali hrozit a domácí jen se štěstím udrželi čisté konto.

Neproměněná penalta a tři body pro domácí

Ve druhém poločase pokračoval průměrný pralesní fotbal a šance, které domácí neproměnili byly leckdy opravdu velké. Naštěstí pro ně se Lukáš Vališ nebál jít do centrovaného míče a souboje s brankářem a zvýšil na 3:0. O chvíli později však hostující kapitán Jindřich Haňur snížil. V poslední minutě ještě kopali hosté penaltu, kterou neproměnil faulovany Jindra. Vychytal ho Prybula. Horní Stropnice ukázala, že se ji na venkovních hřiští skutečně nedaří.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Musíme být rádi za tři body, někteří kluci se zranili, někteří nebyli. Fotbal to nebyl, bůh ví jaký a náš trenér nás vůbec nešetřil, ale to je třeba. Dle výsledků benfiky Kameňáku se máme příště na co těšit.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Pribula [-] - P. Lexa [-] , M. Hrdlička [-] , M. Svoboda [-] , T. Carda [-] , P. Morong [-] , H. Blažek [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - F. Olah [-] , M. Vrobel [-] , J. Nistor [-] , J. Kotrč [-] , V. Trojan [-] , J. Jindra [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , D. Valenta [-] , S. Chernev [-]

ŽK: 26. J. Schaffelhofer , 63. M. Hrdlička , 69. T. Buus , 89. P. Janovský - 20. S. Chernev . ČK: 80. S. Chernev .
Hráči zápasu: T. Carda - J. Jindra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STACH Josef - ŠPERŇÁK Roman (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Patrik Trčka
Tip experta: remíza

Na tohle utkání jsem zvědav, Hodějovice hrají nepříjemný tvrdý fotbal. Stropnice teď vysoko vyhrála, ale z Hodějovic se vozí body blbě. Tipuji remízu.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů