D. Tondl 30. (vl.)
R. Drozd 68.
2:1
(1:0)
62. J. Gruber (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná odjela z Chrášťan bez bodu


Branky


30. D. Tondl (vl.) , 68. R. Drozd - 62. J. Gruber (p.)
11

2. kolo III. třídy mužů se odehrálo za mírného deště na hřišti Chrášťan proti hostujícím hráčů Včelné. První poločas patřil domácím. Ve druhém poločase se hra vyrovanala, ale hosté neproměnili dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z prvního poločasu vytěžili domácí hráči více

Již v úvodu hry měli hosté zajímavou příležitost. V 7. minutě kopal přímý kop Šálek, ale střela lízla domácí zeď a míč zaskákal na břevno. Domácí se ničeho nezalekli a hned v 10. minutě utíkal po pravé lajně hráč domácích, zvedl hlavu a nahrál pod sebe na velké vápno, kam nabíhal Kremsa, ale jeho střela byla zblokována na roh. Přesně v polovině prvního poločasu mířil domácí útočník krásnou střelou kousek nad břevno. První branku viděli diváci ve 30. minutě. Po zvláštní žblabuňce, kterou vyslal na bránu domácí hráč z trestného kopu, se míč odrazil až k bránícímu Tondlovi a ten si dal smolný vlastní gól. Hosté se už na nic nezmohli. Ba naopak. Dvě minuty před odchodem do šatny mohli domácí své vedení navýšit, ale proti byl hostující brankář Žemlička a tvrdou střelu z velkého vápna vyrazil. 

Druhý poločas přinesl tři pokutové kopy pro hosty, ale všechny body zůstaly v Chrášťanech

Ve druhém poločase se Včelná zvedla a v 55. minutě měla první příležitost srovnat skóre. Po centru Teringla se k míči dostal Gruber a ten se kolem domácího obránce prohral jak Šinkanzem kolem zastávky na znamení. Zastavili ho až ruce na zádech stopera a rozhodčí písknul penaltu. K té se postavil Tondl, ale domácí brankář Lhotka vystihl směr a penaltu chytil. Uběhlo pouhých sedm minut a po závaru ve vápně se míč odrazil od ruky domácího hráče a penalta číslo dvě byla na světě. K té se tentokrát postavil střelec z povolání Jan Gruber a tvrdou střelou pokutový kop proměnil. Skóre 1:1. V 68. minutě však využil chybu hostů Roman Drozd. Ten utekl po lajně, následně si poradil s posledním obráncem a navýšil vedení domácích na 2:1. Včelná nic nezabalila a hnala se dopředu. V 74. minutě Gruber nastřelil pouze tyč a pět minut poté se krásným sólem přes 5 hráčů ocitl sám před brankářem skvěle talentovaný Ondřej Polanský, ale jeho střelu k tyči vytáhl Lhotka. V 85. minutě byl jasně podkopnut uvnitř pokutového území hostující Gruber a sudí odpískal třetí penaltu zápasu. Míč si na bílý puntík postavil opět Gruber, ale jeho tvrdá střela tentokrát letěla vysoko nad bránu. Domácí si výsledek už pohlídali a zvítězili 2:1.

Autor: Petr Křiváček



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , J. Pešl [-] , M. Jedlička [-] , F. Bouda [-] - F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] - R. Drozd [-] , P. Kremsa [-] , P. Svatoš [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - M. Jordán [-] , P. Neubauer [-] , F. Záruba [-] , O. Severin [-] , O. Polanský [-] , P. Kladenský [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , T. Masák [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 52. P. Kremsa , 53. M. Jedlička - 16. T. Masák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - GUNIŠ David (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů