Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice porazily Vrábče, branky padaly až ve druhé půli


Branky


11

Zatímco první poločas moc šancí nenabídl a do kabin se šlo za jednobrankového stavu, ve druhém poločase se diváci dočkali hned čtyř gólů. Domáci byli aktivnější a po zásluze šli do tříbrankového vedení. Další šance sice nevyužívali a už to vypadalo, že vedení udrží v pohodě až do konce. Hosté ale dokázali alespoň snížit narozdíl jedné branky a utkání zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Carda

Nové Hodějovice do soutěžní tabulky přidaly první výhru v letošním ročníku, mají čtyři body. Soupeř je zatím na nule. Hosté z Vrábče se scházeli prapodivně, čekalo se téměř dvacet minut. Nakonec se jich sešlo přesně jedenáct, nutno podotknout, ze nás bylo jen o dva více. První půle nebyl žadný šlágr z ani jedné strany, ale šance jsme měli a vedení mělo být rozhodně vyšší než jednobrankové. O to se postaral po hezké průnikové přihrávce Tomáš Carda - 1:0. Poločas tak skončil těsným vedením domácího týmu. 

 

Domácí berou všechny body

Ani drůha půle nebyla žadná sláva ani z jedné strany. Navýšili jsme po rohu Petrem Janovským a následně po hezké narážečce skóroval Petr Hrubý 3:0. Vrábče pak muselo dohrávat v deseti, když se jim jeden kluk zranil. Hodějovičtí poslednich patnáct minut pojali špatně a ledabyle a Vrábče po dvou rozích snížilo na rozdíl jedné branky, když se trefil Martin Lávička a Ladislav Koclíř - 3:2. Víc už se nestalo a tak tři body zůstaly doma. Příští víkend jedou Nové Hodějovice do rozjetého Lipí, Vrábče přivítá doma Dívčice.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Chtěli jsme potvrdit bod s Dívčicemi vítězstvím s Vrábčí, což se povedlo. Nic dalšího pozitivního jsem neviděl. Je to škoda, hřiště dobré, počasí fotbalové, měli jsme minimálně proměnit více šancí, takhle jsme se strachovali do poslední minuty. V Lipí se musíme zlepšit, abychom neodjeli s debaklem.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - T. Buus [-] , Z. Kroupa [-] , P. Morong [-] , H. Blažek [-] , M. Rudolf [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , J. Rajtr [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Vrábče
J. Beran [-] - M. Lerche [-] , L. Koclíř [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , M. Lávička [-] , J. Müller [-] , M. Vrba [-] , Š. Ohrazda [-]

ŽK: 62. P. Hrubý .
Hráči zápasu: J. Schaffelhofer - J. Ohrazda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zabilka Luboš - SAIKO Oldřich (N), ŠERÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích