3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice doma vyhrála s rezervou Mladého


Branky


28. V. Trojan , 69. T. Pašek , 83. J. Jindra - 69. P. Ira , 73. T. Brozman
5

První zápas nové sezony mají za sebou i týmy Horní Stropnice a Mladého. Fanoušci Hraničáře se rozhodně nenudili, protože viděli hned pět gólů a výhru 3:2 domácího celku. Mladé smazalo dvoubrankové manko, na třetí gól domácích už ale zareagovat nedokázalo.

STŘELCI: 28. Trojan Václav, 69. Pašek Tomáš, 83. Jindra Jan - 69. Ira Patrik, 73. Brozman Tomáš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Už v první minutě zahrozili hosté. Po střele Novotného mělo Mladé výhodu rohového kopu. Ten domácí proměnili v brejk a následoval roh Hraničářů. Hlavička domácích našla jen náruč připraveného Vokáče. Po čtvrthodině hry vystřihl po závaru ve vápně nůžky Pašek, ale o kousek minul. Ve 20. minutě vystihl Holejovu přihrávku Brozman, potáhl si balón a donutil domácího gólmana vytáhnout na roh. Ten hosté zakroutili do brány a Josefík musel znovu odvrátit na roh. Ve 24. minutě odkopával balon Chernev, na půli ho zpracoval Trojan a vyslal hezký pas na Paška, který zasekl a vystřelil o kousek mimo. O čtyři minuty později nakopl míč do vápna na půli hřiště novopečený kapitán Chernev. Hostující stopeři si jakoby dávali přednost, čehož využil Václav Trojan a hlavičkou přeloboval vybíhajícího Vokáče - 1:0. Ve 32. minutě unikal po křídle Dvořák a po dalším nedorozumnění v defenzivě hostí píchl míč podél gólmana. Ale Mladé dokázalo ještě před brankovou čarou odkopnout do bezpečí. Ve 38. minutě zkusil štěstí z dálky Pavlík, ale polovysoká střela našla připraveného Josefíka. Chvíli před přestávkou to na druhé straně zkoušel Holej a Vokáč raději vyboxoval.

 

Dramatický druhý poločas se šťastným koncem pro domácí

Ve 49. minutě se k odraženému míči ve vápně dostal Tomáš Pašek, udělal kliku a poslal balon k protější tyči, 2:0. Minutu nato protáhl Josefíka táhlou střelou Ira, roh. Hned nato na druhé straně po přihrávce Kotrče a střele Paška vytáhl hostující gólman nohou. Potom hosté začali postupně zvyšovat obrátky a hrozit. V 62. minutě zneškodnil vybíhající Josefík nebezpečnou průnikovou přihrávku s faulem. Stalo se tak někde na rohu vápna a Mladé se nějakou chvíli dožadovalo penalty. Sudí Zevl však nařídil přímý kop kousek za vápnem. Ten rozehrál Moudrý a Chernev hlavou tečoval na roh. V 69. minutě po souhře Moudrého s Hřibem na vápně zachránila domácí tyč. Ovšem jen na chvíli, protože balon se odrazil k Patriku Irovi a ten jej napálil do sítě, 2:1. Krátce na to se Kotrč uvolnil na penaltě a zkusil štěstí levačkou, hosté ztečovali alespoň na roh. V 73. minutě napřáhl kousek za vápnem Tomáš Brozman a byť byl Josefík u střely do šibenice včas vybral si slabší chvilku a míč mu propadl mezi prsty - 2:2. Deset minut před koncem mohli hosté strhnout vítězství na svou stranu. Uháněli ve třech proti třem domácím zadákům a střelu Königa zastavilo až břevno. V 83. minutě našel Holej Jana Jindru jenž si posunul balon a napálil ho do pravé tyče, od které rozvlnil síť za levou tyčkou - 3:2.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Tři body doma na úvod jsou pro nás důležité. I když hosté závěr hodně zdramatizovali. Máme v týmu teď hodně mladých kluků, kteří potřebují sbírat zkušenosti a sehrát se. Pozitivní je, že jsme nehráli špatný fotbal. Doufám, že je to dobrý příslib do budoucnosti.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Nistor [-] , V. Trojan [-] , J. Dvořák [-] , M. Vrobel [-] , J. Kotrč [-] , J. Jindra [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , S. Chernev [-]

SK Mladé B
J. Vokáč [-] - P. Schuster [-] , L. Szojka [-] , J. Pavlík [-] , L. Vraný [-] , P. Ira [-] , M. Novotný [-] , T. Brozman [-] , V. Moudrý [-] , V. König ml. [-] , P. Šimek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZEVL Karel - CHOVANEC Zdeněk (N), MARŠÁLEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Těžko tipovat, začátky soutěže jsou u Béček vždy lepší proto dvojka

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích