2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby mezi Borkem a Úsilným ovládli domácí


Branky


16

Borek doma hostil mužstvo Úsilného a nepřipouštěl si nic jiného než zisk třech bodů. Zato hosté se netajili tím, že by odjížděli domů spokojeni s bodem a tomu také přizpůsobili svou hru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích

Od prvních minut se domácí usadili na polovině soupeře a prakticky ho tam drželi celý poločas. V 10. minutě se domácí dočkali první branky. R. Horejš centroval do vápna, míč si zpracoval Jaroslav Houška a střelou na zadní tyč rozjásal domácí publikum - 1:0. Borečtí i nadále byli v tlaku, z čehož pramenilo množství rohových kopů. Po jednom takovém hlavičkoval O. Vaník k pravé tyči, ale dobře chytající gólman M. Helmich vyrazil opět na roh. Poté z dobré pozice střílel D. Hájek, ale jeho střela neměla potřebnou razanci. Na druhé straně stojí za zmínku situace, kdy domácí gólman M. Hučík musel ven z vápna, dobře odhlavičkoval balón, ale nepokrytý hráč hostů jej pohotově vracel do branky, kterou jen těsně minul. Poločas tak skončil 1:0.

Ve druhém poločase přidali branku taktéž pouze domácí

I druhý poločas měl stejný scénář, kdy se domácí snažili dostávat do přehuštěné obrany hostů. To se jim podařilo v 64. minutě, kdy D. Hájek zahrával rohový kop a Ondřej Vaník z voleje zvyšoval na 2:0. Na druhé straně se snažil o chytrý lob P. Vazač, ale jen o centimetry minul levou tyč Hučíkovi branky. Další šance domácích vychytal výborný M. Helmich, zejména umístěnou hlavičku M. Votruby a dvakrát na něj nevyzrál ani D. Hájek. Zápas tentokráte nebyl tak pěkný na koukání, přesto skončil zaslouženou výhrou domácích. 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Josef Endlicher ( hráč ): Do zápasu jsme nastupovali v roli favorita jak z pohledu tabulky, tak i z pohledu hráčů. Možná i to byl důvod, proč se hrála většina utkání na půlce soupeře. Po vstřelení rychlé branky v desáté minutě utkání jsme očekávali hladký průběh a gólově bohatý zápas. Naneštěstí byl opak pravdou. I přes vysoký počet rohových kopů a útočných šancí se nám nedařilo vstřelit další gól. Těsný gólový náskok se nám naštěstí podařilo i díky tvrdé práci všech hráčů udržet a ve druhé polovině navýšit. I když hra nebyla bohatá, co se gólů týče, ze strany žlutých karet se týmu Borku vydařila nadprůměrně. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, jenž nás přišli podpořit a neztratili v nás víru ani po nepříliš pohledném utkání. Ve výsledku můžeme být rádi, že 3 body zůstaly na Borku. Za týden vyjíždíme v neděli k zápasu do Temelína kde nás přivítá Olešník B. Děkujeme všem fanouškům za podporu FK BOREK OLEE.

Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Od zápasu na Borku jsme sice mnoho bodů nečekali, ale i přes výsledek můžeme říct, že jsme úplně nepropadli. Obrana i brankář to odmakali, a když jsme dokázali podržet míč a párkrát si dobře přihrát, dostali jsme se i k ohrožení domácí branky. Každopádně Borek fotbalově i pohybem dominoval. I tak jsme ale mohli sahat po bodu. Domácí zahráli na malém vápně malou domů, což sudí posoudil jinak a pak jsme měli kopat penaltu, když mě brankář srazil ve vápně, aniž by zasáhl míč.



Sestavy


FK Borek
M. Hučík [-] - M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , L. Horejš [-] - O. Vaník [-] , O. Hanžl [-] , V. Rys [-] - J. Houška [-] , R. Horejš [-] , V. Baščevan [-] - D. Hájek [-]

Úsilné
M. Helmich [-] - P. Vazač [-] , M. Salibašić [-] , J. Jeřábek [-] , J. Čada [-] , R. Tábora [-] , P. Viktora [-] , M. Stanislav [-] , J. Jírovec [-] , V. Polan [-] , Z. Německý [-]

ŽK: 20. V. Rys , 80. V. Baščevan , 82. D. Hájek , 85. M. Votruba .
Hráči zápasu: L. Horejš , V. Rys - M. Helmich .
Místo: Borek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - NOVÁK Radek (N), BRŮŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kandidát na postup do 1.B. jednoznačně zvítězí. Troufám si říct, že Hůča vychytá nulu :-).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích