V Rudolfově Borek dominoval


Branky


15. J. Houška , 38. V. Rys , 60. D. Eliáš , 66. R. Horejš
18

Po delší době jsme se trochu sešli a béčko Rudolfova to pociťovalo celé utkání. Stále ještě chyběl zraněný M. Leština, v práci byl D. Hájek a T. Tasy. I tak jsme ale předvedli solidní výkon a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek šel do poločasu do dvoubrankového trháku

Od prvních minut jsme určovali tempo hry, ale ve finální fázi nám často chyběla větší přesnost. Až v 15. minutě vyslal V. Rys do průniku O. Hanžla, ten obešel i gólmana a z úhlu poslal přesný centr na hlavu kanonýra Jaroslava Houšky, který otevřel skóre - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale do šancí se moc nedostávali a jejich zakončení bylo často nepřesné. Sudí Šafránek byl na domácí milostiv a v první půli jim odpustil dva penaltové zákroky. Přesto přišel ve 38. minutě další trest. R. Horejš zahrával roh, který se dostal až k D. Eliášovi, ten posunul na vápno Vadimu Rysovi, který se trefil krásně k tyči - 0:2. Tento stav vydržel až do poločasu.

Ve druhé půli hosté přidali další dvě branky

I ve druhém poločase častěji kombinoval hostující tým, přesto se domácí dostali do několika slibných šancí, které však pochytal vynikající gólman Miroslav Krčín. A tak udeřilo na druhé straně. V 60. minutě se David Eliáš vydal k průniku, který zakončil gólem na 0:3. V 66. minutě dobře zakombinoval J. Houška s V. Rysem a těžil z toho Radek Horejš, který zvýšil už na 0:4. Chvíli na to pálil z dálky R. Horejš, domácí gólman míč jen vyrazil k O. Hanžlovi, který ještě vracel před branku, ale rychlonohý štírek M. Hučík trestuhodně přestřelil. Po dalším rohu míč propadl k osamocenému O. Vaníkovi, který jej však nedokázal uklidit do odkryté branky. Ani další šance už Borek nevyužil a tak si odváží zasloužené vítězství 0:4. Mužstvo si zaslouží pochvalu za zvládnutý zápas a už se těší na domácí derby, ve kterém přivítá v sobotu od 15:00 hod ÚSILNÉ.

Autor: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Hosté u nás vyhráli zaslouženě. Dali nám 4 góly a nějaký další šance ještě měli. I my měli několik šancí, ale bohužel nedokážeme dát gól a hodně se na něj nadřeme. Snad už se to štěstí taky otočí pro nás hned v dalším zápase :-/

FK Borek
Ondřej Vaník ( FK Borek ): Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a pokusit se co nejdříve vstřelit první uklidňující branku. To se nám nakonec po pěkné akci povedlo a od té doby jsme měli jasně více ze hry. Po druhém vstřeleném gólu bylo naším cílem, pokusit se konečně udržet čisté konto, což se nám za přispění zodpovědné práce obrany a především skvěle chytajícího Míry Krčína povedlo. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří nás přijeli na Perštát podpořit a zároveň je zvu tuto sobotu od 15:00 na domácí derby s Úsilným, kdy se pokusíme opět předvést atraktivní, útočný fotbal.



Sestavy


SK Rudolfov B
F. Adamec [-] - M. Foglar [-] , M. Tušl [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , D. Keřka [-] , M. Kešner [-] , P. Kryeziu [-] , J. Kovařík [-] , A. Bajer [-] , J. Tušl [-]

FK Borek
M. Krčín [-] - O. Vaník [-] , M. Votruba [-] , L. Horejš [-] , J. Endlicher [-] - D. Eliáš [-] - V. Baščevan [-] , J. Houška [-] , R. Horejš [-] - V. Rys [-] , O. Hanžl [-]

ŽK: 41. J. Osmani - 53. V. Rys , 62. R. Horejš .
Hráči zápasu: M. Krčín , D. Eliáš .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, HAVRDA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 09:46
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na perštátě se prý hodně zvedlo hřiště od dřívějších dob, takže se budeme těšit na pěkný zápas, který budeme chtít samozřejmě vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů