1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín získal první bod proti soupeři ze Srubce


Branky


18

Po minulých nezdarech způsobených nedostatkem hráčů se v týdnu podařilo domácí tým Olešníku "B"/Temelínu doplnit několika posilami, které se ihned zapojili do nedělního zápasu. S posilami z A mužstva se ani čtvrtý zápas nemohlo počítat z důvodu karantény. Srubec přijel hájit svoji zatím dosavadní neporazitelnost v letošním ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas divákům gól nenabídl

V nové sestavě nečekal domácí tým se zkušeným soupeřem žádný lehký zápas. To se také potvrdilo. Temelínští tedy Olešník B se sice snažili tlačit dopředu, ale koncovka vázla, čehož využíval soupeř ze Srubce k rychlým přechodům na O. Cihlovu bránu. Postupně přebíral taktovku technicky vybavený soupeř. Z toho vyústily i dvě tutovky, kdy nejdříve hlavou do odkryté branky a posléze podobně ale střelou nad hostující hráči v branku neproměnili.

Hosté se ujali vedení, ale domácí velmi brzy opět srovnali

Ve druhém poločase s promíchanou sestavou začali zlobit obranu hostů i domácí hráči, kteří se snažili rychlými přechody ohrozit branku srubeckého P. Smejkala. Nezakončené akce ale využíval soupeř k nebezpečným protiútokům do otevřené obrany. To pramenilo i v gól Srubce, kdy pohotový Jiří Hanousek přeloboval v 60. minutě vysunutého gólmana domácích - 0:1. Ti se nechtěli vzdát a tlačili se za vyrovnáním. Agilní M. Tressl i nová posila J. Knotek tlačili své šance do sítě. To se povedlo v 67. minutě, kdy po rohovém kopu a odrazu míče ve spleti hráčů pohotově zakončil již zmiňovaný Miroslav Tressl - 1:1. Oba soupeři se sympaticky snažily vítězství překlopit na svou stranu. To se málem na konci zápasu podařilo domácím, ale J. Knotek místo střely hledal ještě zbytečně svého spoluhráče L. Říhu. Zápas před pěknou diváckou kulisou skončil tedy dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Pavel Hasil ( vedoucí týmu ): Sehraný soupeř ze Srubce byl lepší, ale my jsme v nové nesehrané sestavě svůj bojovný výkon nakonec korunovali bodem.




Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Gutwirth [-] , J. Knotek [-] , J. Kříž [-] , J. Pešek [-] , A. Novák [-] , O. Jirák [-] , M. Tomka [-] , L. Říha [-] , J. Petr [-] , A. Kotlár [-]

TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - J. Leština [-] , D. Budějcký [-] , R. Candra [-] , F. Šálek [-] , T. Zimmel [-] , T. Kroupa [-] , P. Kalina [-] , K. Kubíček [-] , J. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

ŽK: 62. M. Tressl , 78. L. Říha - 86. J. Švec .
Hráči zápasu: M. Tressl - J. Hanousek .
Místo: Temelín. Počet diváků: 104. Rozhodčí: GRANEC Robert - MAŇHAL František (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Úplně nevím, co se v Olešníku B děje, ale zatím jim to moc neklape a ani Srubec nebude lehký soupeř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza