0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhrou se prezentovala Zliv na hřišti Hluboké "B"


Branky


18

Celky, které v úvodním kole neinkasovaly a připsaly si do tabulky po 3 bodech se utkaly ve vzájemném zápase na hřišti mužstva Hluboké. Mírným favoritem byla hostující Zliv, protože se dlouhodobě prezentuje vyrovnanými výkony a patří ke špičce OP na Českobudějovicku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na přestávku odcházela obě mužstva bez gólového zápisu

Začátek zápasu byl opatrný z obou dvou stran, i přesto se do prvního náznaku vážné šance dostali hostující hráči. Ve 4. minutě se na levé straně rozběhl podél vápna L. Čáp, obešel dva protihráče a krásnou uličkou vyzval k zakončení J. Slavíka, který si zaběhl za obranu a sám proti brankáři nechal vyniknout domácí oporu mezi třemi tyčemi F. Moudrého. Byť se domácí hráči po celý poločas nedostali do nějaké vážnější gólové šance, měli více ze hry a míč na svých kopačkách. Nejvíce hrozili ze standartních situací. Po půl hodině hry si jednu z mála nebezpečných střel připravil za vápnem na levou nohu zlivský M. Fürst, ale jeho mířený pokus k tyči dalším bravurním zákrokem vyrazil domácí brankář. Ještě těsně před koncem poločasu se dostal k prvnímu trestnému kopu hostující R. Hanousek, ale jeho pokus kolem zdi k tyči opět zlikvidoval brankář F. Moudrý, díky němuž se tak do kabin odcházelo za bezgólového stavu. Domácí ofenzivu nejčastěji táhl P. Stejskal, ale žádnou vážnější situaci pro sebe ani své spoluhráče nepřipravil. 

Před koncem utkání rozhodla Zliv z trestného kopu

I začátek druhého poločasu byl relativně vyrovnaný, i když na domácích fotbalistech bylo viditelné, že se více tlačí dopředu a zápas by chtěli strhnout na svoji stranu. Tím se samozřejmě v zadních řadách občas otevřela okýnka pro rychlonohé hostující brejkové hráče. Naštěstí pro domácí a ke vší smůle pro hosty se hráčům Zlivi nepodařilo ani jeden z nabídnutých protiútoků přetavit v gól. V cca 65. minutě dostal další příležitost trestného kopu hostující hráč R. Hanousek, ale jeho střelu tentokrát zastavilo břevno. Pomalu se blížil konec zápasu a gól nepřinesla ani 80. minuta, kdy se při závaru před brankou J. Remty domácí hráči dostali k několika střelám, které buď zblokovali obránci a nebo poslední pokus o zakončení z brankové čáry vykopával K. Jindrle. Zde se potvrdilo pravidlo - nedáš, dostaneš. Hostující fotbalista byl v 85. minutě faulován na velkém vápně a do třetice si míč k trestnému kopu postavil Radek Hanousek. Tentokrát již zamířil krásnou střelou do černého a poslal svůj tým těsně před koncem zápasu do vedení - 0:1. Do konce utkání již domácí vrhli všechny síly do útoku, ale se všemi dlouhými nakopávanými balóny si poradila hostující obrana v čele s brankářem J. Remtou.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Martin Tesař ( asistent trenéra ): Na derby jsme se těšili celý týden. První poločas byl z naší strany nervózní se spoustou nepřesností a domácí nás víceméně na míči přehrávali, byť si vytvořili snad jen jednu vážnější příležitost. Do druhého poločasu jsme se kluky snažili uklidnit, aby hráli svoji hru a vyvarovali se chybám, kterých bylo v úvodním dějství zbytečně mnoho. Neříkám, že vyhrálo lepší mužstvo, ale dali jsme jeden gól a tudíž bereme z těžkého zápasu 3 body my a jsme za ně šťastný. Chtěli bychom také poděkovat našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu a klukům vytvořili svým potleskem a skandováním po každé vydařené akci takřka domácí prostředí. Ke krásné fotbalové atmosféře přispěl určitě i svým výborným výkonem pan rozhodčí Granec.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
F. Moudrý [-] - K. Štabrňák [-] , P. Stejskal [-] , K. Vácha [-] , D. Říha [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , J. Suchan [-] , P. Matásek [-] , F. Brom [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , V. Glaser [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-] , L. Čáp [-]

ŽK: 68. J. Suchan - 38. M. Viktora , 69. J. Trnka , 85. R. Hanousek .
Hráči zápasu: L. Čáp , R. Hanousek .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 94. Rozhodčí: GRANEC Robert - SALVA Petr (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Michal NESTÁVAL
Tip experta: remíza

Hodně těžký zápas na tipování. Domácí nejspíš budou posíleni o nějakého pendla, tak to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích