Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" si z Římova body neodvezla


Branky


7. M. Michal , 9. M. Michal , 78. F. Kukačka , 80. P. Maršán , 84. M. Michal - 67. F. Havrda (p.) , 75. T. Kadlec
18

V Římově se utkala dvě mužstva v rozdílném rozpoložení z minulého úvodního kola. Domácí odjeli s prázdnou ze hřiště ve Srubci a hostující rezerva Lokomotivy ČB získala plný počet bodů v domácím prostředí proti Novým Hradům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích hráčů o 2 branky

Začátek utkání se odehrával jasně v režii domácích fotbalistů a již v 7. minutě se prosadil útočník Martin Michal, který po přihrávce F. Kukačky poslal domácí do vedení 1:0. Za dvě minuty se situace opakovala a opět duo F. Kukačka Martin Michal se postarali, aby se skóre změnilo na 2:0. Poté se hra hodně zklidnila a do konce prvního poločasu se již výsledek nezměnil i přes několik šancí na obou stranách.

Hosté bleskově srovnali, ale nakonec domácí během 6 minut strhli zápas na svoji stranu

Po přestávce začali být hosté aktivnější, ale do šancí se nedostávali. Až v 67. minutě využili zaváhání v obraně domácích a po faulu v pokutovém území a zcela oprávněně nařízené penaltě se dočkali snížení, o které se postaral Filip Havrda - 2:1. Po obdržené brance domácí vypadli zcela ze hry a hosté díky dalšímu gólu Tomáše Kadlece ze 75. minuty vyrovnali na 2:2. Jenže naštěstí pro římovské se za další tři minuty prosadil z protiútoku Filip Kukačka - 3:2 a když na něj navázal po dvou minutách dalším gólem Petr Maršán, domácí rázem vedli zase o dvě branky - 4:2. Konečný výsledek zápasu stanovil v 84. minutě Martin Michal svou třetí brankou v utkání - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Pro nás hodně důležité tři body z domácího utkání.

TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( nehrající hráč ): Do Římova jsme jeli v hodně smíchané sestavě. Po 7 minutách jsem chtěl odjet do nedalekého kostela zapálit svíčku a tiše se modlit, abychom nedostali 10. Někdo nahoře mě asi uslyšel a hra se do poločasu vyrovnala. Ve druhém poločase se nám dokonce podařilo vyrovnat a já začínal věřit na zázraky. Poté jsme dostali ještě 3 góly a bylo jasné, že body zůstanou po zásluze doma. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - F. Kukačka [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , M. Koupal [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-] , J. Fiala [-] , J. Daniel [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - M. Veselý [-] , P. Fantyš [-] , R. Koller [-] , M. Volák [-] - J. Petrou [-] , J. Bobek [-] , O. Hladík [-] , S. Hlavinka [-] - T. Kadlec [-] , T. Choutka [-]

ŽK: 51. M. Michal , 90. J. Fiala - 64. M. Volák .
Hráči zápasu: M. Michal , F. Kukačka .
Místo: Římov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - BAUER Michal (N), RODEN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Michal NESTÁVAL
Tip experta: remíza

Lokády áčko hraje ráno, tak se uvidí, s čím do Římova pojedou. Ale zde bych to viděl na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích