Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod soutěže si Lokomotiva ČB "B" těsně poradila s Novými Hrady


7

První zápas nové pocovidové sezóny svedl dohromady týmy českobudějovické Lokotky a týmu z Nových Hradů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z první obdržené branky rychle oklepali a do poločasu skóre otočili

Zápas začali lépe domácí, kteří se dostali do dvou brankových příležitostí, ale ani jednu nedokázali přetavit do gólu. A tak zákonitě přišel trest na druhé straně. Nikým nehlídaný Martin Silmbrod v 11. minutě z velkého vápna přesnou střelou k tyči vsítil první gól zápasu - 0:1. Na odpověď domácích hráčů diváci nečekali ani minutu. Po rychlé akci za domácí srovnal navrátilec Ondřej Jánošík a také umístěnou střelou tváří tvář hostujícímu brankáři srovnal na 1:1. Zbytek prvního poločasu patřil domácím fotbalistům Lokotky. Přílišná nesouhra novohradské obrany přinášela Lokádě další šance. Jednu z nich měl opět O. Jánošík, který postupoval zcela sám na brankáře J. Tomáška, ale kličkou na něj nevyzrál. Ve 29. minutě se k odraženému míči dostal domácí Jakub Růžička a bylo z toho vedení 2:1. Před koncem prvního poločasu ještě Lokotka zvýšila na 3:1, kdy po faulu na Š. Sahana proměnil pokutový kop střelou pod břevno Filip Havrda. Poločas tak skončil 3:1 pro domácí.

Druhou půli byli lepší hosté z Nových Hradů, ale dokázali pouze snížit

Druhý poločas se odehrával spíše v režii Nových Hradů. Především hostující špílmachr M. Silmbrod dokazoval, že svého času válel za českobudějovické Dynamo. Výhodu pokutového kopu dostali také hosté, ale domácí gólman L. Kuruc své spoluhráče podržel a vychytal střelu zmiňovaného M. Silmbroda. A tak se fotbalové hřiště začalo postupně měnil spíše v bojiště, kdy se celky předháněly v zákeřných faulech a nesportovních gestech. Zaslouženého snížení se přeci jen hosté dočkali v 82. minutě, kdy se Jiří Jelínek postavil k přímému kopu a z cca 30 metrů nedal jinak výborně chytajícímu L. Kurucovi šanci a krásným angličanem snížil na 3:2. Zbytek zápasu připomínal spíše turnaj MMA. Nakonec se v 90. minutě objevila v ruce rozhodčího i karta barvy červené, kterou si do statistik připsal střelec první domácí branky Ondřej Jánošík. Naštěstí se nikomu z hráčů nic nestalo a zápas skončil vítězstvím Lokotky 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): K hodnocení zápasu budu velmi stručný. Podle mě jsme zaslouženě vyhráli. K čemu se musím ale vyjádřit, je hostující hráč s číslem 12. Sám v žádném případě nepatřím k nejklidnějším hráčům. Spíše naopak. Ale to, co předváděl tento "fotbalista", je i na mě moc. Rozumím že nikdo nechce prohrát, chápu tvrdší hru, ale tohle je za hranou. Vím, že lidí, co chtějí hrát fotbal, je čím dál tím méně, ale aby si takový lidé léčili svoje mindráky při zápase a fyzicky napadali protihráče, je pro mě ubohost.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Do utkání jsme šli s dost provizorní sestavou a na hře to bylo znát. Hlavně v obraně jsme dělali velké chyby, které zhatily jakoukoli naši šanci na dobrý výsledek. Na druhou půli zvolil pan rozhodčí dost zvláštní styl posuzování faulů, což hře velmi ublížilo, protože hráči obou celků se víc než na míč začali soustředit na nohy soupeře.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - S. Hlavinka [-] , Z. Gregor [-] , O. Jánošík [-] , J. Weinreb [-] , J. Růžička [-] , M. Volák [-] , M. Veselý [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Drbout [-] - J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , D. Lenz [-] , T. Kořínek [-] , V. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] , M. Chlebuch [-] , V. Gregor [-]

ŽK: 64. S. Hlavinka , 75. O. Jánošík - 64. J. Stiskala , 83. V. Gregor . ČK: 90. O. Jánošík .
Hráči zápasu: L. Kuruc - M. Silmbrod .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - ČECH Josef (N), STAVIARSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Tady není vůbec o čem debatovat. Budou to jatka, vraždění neviňátek a Hrady si odvezou debakl 1:0.

Tip: výhra domácích