2:1
(0:0)
86. R. Hálek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Srubec na úvod vybojoval těsnou výhru nad hráči z Římova


Branky


62. R. Janoušek , 81. J. Hekrdla - 86. R. Hálek (vl.)
7

V úvodním kole nového ročníku OP se přijel do Srubce porvat o první body do tabulky tým z Římova a nebyl to předem úplně ztracený boj. V loňské nedohrané sezóně si oba soupeři na podzim body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl

Na zápas prvního kola sezóny přišla hezká návštěva, lidem už fotbal evidentně chyběl. Domácí poskládali sestavu velmi těžko, ale byli připraveni se o výsledek porvat, což se potvrdilo po tvrdém střetu útočníka hostí P. Maršíka s domácím stoperem J. Jindrou, kdy oba obdrželi žlutý kartonek. První poločas měli hosté šance, které zlikvidoval výborný brankář domácích P. Smejkal. Na druhé straně ale také zazářil muž mezi třemi tyčemi P. Novák při hlavičce domácího F. Šálka. Do kabin se tedy odcházelo za bezgólového stavu.

Ve druhém poločase mířili do černého jen domácí hráči

Po přestávce se do větší příležitosti dostali první hosté, ale P. Žáčkovu střelu zlikvidoval domácí brankář P. Smejkal. A tak první branku viděli diváci v 62. minutě, kdy se po pár minutách na hřišti krásně trefil René Janoušek, který se po autovém vhazování otočil na rohu velkého vápna a trefil vzdálenější šibenici - 1:0. To domácí uklidnilo a hosty i přes jejich snahu do šancí nepouštěli. Když v 81. minutě zahrával domácí P. Kalina roh a na vzdálenější tyči krásnou hlavičkou J. Hanousek přehodil z úhlu brankáře, Jan Hekrdla už jen doklepl na 2:0 a vypadalo to pro domácí na poklidný konec zápasu. Ale v 86. minutě  po centru z pravé strany a nešťastném zásahu domácího obránce Radima Hálka skončil míč v domácí síti a bylo to 2:1. Domácí po obdržené brance ale nezpanikařili, zkušeně si poslední minuty zápasu pohlídali a hosty již do vážné šance nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Velmi dobře dnes hrálo celé mužstvo do jednoho. Byl to týmový výkon. Na Římov se nám vcelku daří, ale tentokrát to byla vyrovnaná partie a bylo to o prvním gólu. Obě mužstva také hodně podrželi gólmani. Jsme rádi za 3 body.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bohužel odjíždíme bez bodu, ale výkon nebyl vůbec špatný.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - F. Šálek [-] , D. Budějcký [-] , T. Zimmel [-] , T. Kroupa [-] , P. Kalina [-] , J. Jindra [-] , R. Janoušek [-] , J. Hekrdla [-] , F. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Maršík [-] , P. Maršán [-] , M. Koupal [-] , R. Chyňava [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-] , T. Fiala [-] , J. Fiala [-] , J. Daniel [-] , P. Crkva [-]

ŽK: 23. T. Zimmel , 28. J. Jindra - 19. M. Koupal , 28. P. Maršík .
Hráči zápasu: P. Smejkal , R. Janoušek , J. Hekrdla - P. Novák .
Místo: Srubec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - KOHOUT Martin (N), BAUER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

I do třetice tipuji výhru domácích. Matadoři na kopečku sice mají další rok v nohách, ale svojí zkušeností nedovolí odvézt do Římova ani bod.

Tip: výhra domácích