Dobrá Voda potvrdila roli favorita v zápase proti mužstvu z Úsilného


Branky


8

Po devíti měsících jsme zase nastoupili do soutěžního utkání. Loni na podzim jsme se s týmem Úsilného trápili a tak jsme chtěli do utkání vstoupit aktivně, pokusit se soupeře přehrát fotbalově a zúročit tréninkové dávky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se brzy ujali vedení, avšak domácí odcházeli do kabin přeci jen spokojenější

Bohužel hned první šance hostí skončila brankou v naší síti, když se trefil už ve 3. minutě Zbyněk Německý - 0:1. Naštěstí to byl jediný okamžik, kdy domácí brankář J. Pauer lovil míč ze sítě. Inkasovaná branka nás donutila k větší aktivitě a začali jsme soupeře přehrávat, bohužel šance jsme řešili zbrkle, kdy prázdnou bránu netrefil P. Pajerský. Až po faulu na D. Hostka vyrovnal gólem do šibenice v 15. minutě z trestného kopu Tomáš Valenta - 1:1. Z velkého tlaku jsme do poločasu vytěžili už jen další jednu branku ve 35. minutě, kterou vstřelil Petr Nekola a do kabin jsme šli za stavu 2:1.

 

Druhý poločas v gólové režii pouze domácích hráčů

Druhý poločas jsme první čtvrthodinku, nevím proč, přenechali iniciativu hostům a ti zahrozili několika brejky. Branku na 3:1 vsítil v 59. minutě nejlepší hráč na trávníku Pavel Choboda, který stál ve správný čas na správném místě a nedal hostujícímu brankáři šanci. Poslední branku zápasu dal v 70. minutě opět Petr Nekola, když střelou z dálky překvapil hostujícího brankáře, který si ji sám srazil do branky - 4:1. Obrovskou příležitost měl na konci zápasu veterán Karel Klíma, kterého našel D. Hostek před bránou, ale z metru „holeňákem“ zamířil jen do tyče.

Autor: Jan Baštář



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( hráč ): Děkuji všem za předvedený výkon. Hlavně první poločas jsme museli potěšit oko diváka. Před zápasem bychom výhru 4:1 brali, ale gólů jsme měli dát ještě více. Snad jsme si je nechali na další zápas proti Temelínu.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - K. Klíma [-] , J. Šteyer [-] , D. Hostek [-] , P. Pajerský [-] , P. Nekola [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , O. Jirák [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

Úsilné
L. Dufek [-] - P. Vazač [-] , V. Polan [-] , Z. Německý [-] , M. Salibašić [-] , J. Jeremiáš [-] , J. Čada [-] , J. Jírovec [-] , M. Stanislav [-] , P. Pícha [-] , T. Chromý [-]

ŽK: 21. F. Novák , 73. P. Pajerský , 74. J. Šteyer - 70. M. Stanislav .
Hráči zápasu: P. Nekola , P. Choboda .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 10. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, POJAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2020 07:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Tady vůbec netuším, jak kdo oslabil nebo posílil, ale trenér Dejmal vyžaduje údajně 4 tréninky týdně. Tzn. že domácí hosty utaví fyzicky a vyhrajou.

Tip: výhra domácích