1:1
(1:1)
44. D. Mühlfeit (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rudíkově se body dělily


Branky


7. P. Malec - 44. D. Mühlfeit (p.)
25

Hosté srovnali z penalty v závěru prvního poločasu a nakonec si bod odvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí začali zápas ve skvělém tempu a od první minuty bylo před brankou hostí rušno a již v 7. minutě se poprvé měnilo skóre. Po rychlé akci domácích po pravé straně následoval centr před branku hostí, který byl odvrácen pouze před pokutové území, kde Nožička přiklepl naběhnutému Malcovi a ten utaženou křížnou střelou rozvlnil síť - 1:0. Veseleji bylo ve 12. minutě, kdy centr do vápna hostí prodloužil Pažourek, Skryja přehodil brankáře a míč zapadl do branky. Radost ze vstřelené branky netrvala však dlouho, jelikož rozhodčí gól neuznala z důvodu střetu útočníka domácích s brankářem hostí. Domácí však nepolevovali a stále se tlačili před branku hostí, ale další branku z této převahy nevytěžili. A tak se v druhé polovině prvního poločasu začali osmělovat i hosté a vypracovali si dvě veliké šance, ve kterých dvakrát perfektně zasáhl brankář domácích. I přesto se však hostům do poločasu podařilo skóre srovnat poté, co v souboji ve vápně domácích rozhodčí zapískala velmi přísnou penaltu. Tu proměnil nekompromisní střelou k tyči Mühlfeit - 0:1.

Po přestávce branka nepadla

V druhé půli byli mnohem nebezpečnější hostující hráči a vypracovali si i pár zajímavých příležitostí. V 52. minutě došlo k souboji v pokutovém území domácích, po kterém se na zemi ocitl hostující hráč, píšťalka však zůstala němá. Asi největší šanci měli hosté v 68. minutě, kdy samostatný únik opět zastavil skvělým zákrokem brankář domácích. 77. minuta přinesla další horkou chvíli pro domácí. Útok hostí byl zastaven faulem, který se jevil jako penaltový, rozhodčí však místem přestupku označila prostor za hranicí pokutového území a tak hosté zahrávali „pouze“ přímý volný kop, který se jim proměnit nepodařilo. Do konce utkání se hra již odehrávala víceméně mezi vápny a tak se domácí s hosty rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, dokázali jsme si vytvořit dobré příležitosti a z jedné i skórovat. Dokonce se nám podařil vstřelit i druhý gól, který ale nebyl uznán. Od tohoto momentu jako bychom znervózněli a náš výkon šel hodně dolů. Bohužel ve druhém poločase jsme pokračovali ve špatném výkonu a k vážnějšímu ohrožení branky soupeře jsme se nedostali.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - V. Rambousek [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Jura [-] - L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , P. Malec [-] , J. Pažourek [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] (69. V. Adam [-] )

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - J. Bohdálek [-] , P. Juříček [-] , J. Staněk [-] , T. Čaloud [-] - D. Procházka [-] , D. Mühlfeit [-] , A. Apfelthaler [-] - L. Čaloud [-] , M. Drápela [-] (46. J. Sedmík [-] ) , J. Bohdálek [-] -

ŽK: 80. J. Bohdálek .
Hráči zápasu: L. Doležal - D. Mühlfeit .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - HOLUB Radim, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

S ohledem na to, jak jsme měli možnost oba týmy poznat v posledních vzájemných zápasech, je pro mě jasným favoritem hostující tým, ale na výhru se v Rudíkově hodně nadře a zvítězí o gól.

Tip: výhra domácích